scarlett-johansson-blog.jpg

Scarlett Johansson, actrita mea preferata din generatia tanara de actori de la Hollywood, implineste azi 23 de ani!

Primul ei mare rol a fost acela din The Horse Whisperer, din anul 1998; au urmat apoi roluri in filme care i-au adus atat celebritatea cat si “aplauzele” criticilor de film : Ghost World, Lost in Translation si Girl with a Pearl Earring, ultimele doua aducandu-i nominalizari la Globurile de Aur din anul 2003.

060929_scarlettjohansson_vmed_2pwidec.jpg

Scarlett Johansson s-a nascut la New York . Tatal ei, Karsten Johansson, este un arhitect nascut in Danemarca si tatal acestuia (bunicul lui Scarlett), Ejner Johansson, a fost scenarist si regizor. Melanie Sloan, mama actritei, provine dintr-o familie de evrei americani din Bronx si este in prezent producator. Johansson are o sora si un frate mai mari (Vanessa si Adrien),cat si un frate geaman, Hunter, care este de asemenea actor.

scarlett_johansson_wideweb__470x3122.jpg

Johansson si-a inceput cariera actoriceasca in copilarie, dupa ce mama ei a inceput sa o duca la diferite castinguri. Si-a facut debutul in filmul North, din anul 1994. Dupa mai multe aparitii in filme, la sfarsitul anilor ’90, Scarlett a devenit un actor cunoscut dupa rolurile din mai sus amintitele The Horse Whisperer si Ghost World.

scarlett-es-fea.jpg

Frumoasa actrita a avut relatii cu mai multi actori celebri, printre care Derek Jeter, Benicio del Toro, Jared Leto, cea mai lunga fiind cea cu partenerul ei din filmul The Black Dahlia, Josh Hartnett. Cei doi au format un cuplu timp de 2 ani, pana la sfarsitul anului 2006. Josh Hartnett a declarat ca s-au despartit din cauza programelor lor foarte incarcate.

jhartnett-et-scarlett-johanson.jpg josh-scarlett-ny051004-01.jpg

In prezent, actrita se afla intr-o relatie cu actorul de origine canadiana, Ryan Reynolds (care este superb:D)

0410reynolds.jpg

In octombrie 2007, s-a scris ca, de ziua lui Ryan, Scarlett i-a daruit maseaua ei de minte! Ea a luat maseaua, a placat-o cu aur si a transformat-o intr-un pandantiv pe care l-a aplicat unui lant si…i-a daruit noul colier.

scarlett_johanssen.gifscarlett_johansson2.jpg

Mie imi place foarte mult Scarlett, mi se pare o tanara feminina si foarte frumoasa, o actrita interesanta si foarte talentata!

scarlett-johansson.jpgscarlett-johansson-wallpapers-6.jpg

Am vazut aproape toate filmele in care a jucat si imi doresc sa le vad pe toate in care va aparea! Match Point este extraordinar, Lost in Translation la fel, insa Scoop este destul de slab din pacate. The Prestige este un film impresionant iar The Nanny Diaries este interesant si dragut! Nu cred ca o sa vad The Island, pentru ca nu ma atrage deloc genul asta de filme.