Gata, e 1 decembrie, am intrat oficial in cea mai frumoasa luna din an! Mai sunt 24 de zile pana la Craciun (da, eu le numar 😛 ) si m-am gandit la ceva foarte dragut pentru acest blog, dedicat sarbatorii mele preferate!

Asadar, tinand cont de continutul acestui blog, voi prezenta in fiecare zi (sper) un film de Craciun. Sunt atatea filme frumoase si emotionante care au ca tema sarbatorile de iarna, iar acestea reprezinta un foarte bun mod de a intra in atmosfera aceea magica. Craciunul inseamna atat de mult si este doar o data pe an, asa ca haideti sa il sarbatorim cum trebuie 😀

Four Christmases

Photobucket

Kate si Brad sunt un cuplu din San Francisco a carui vacanta exotica este anulata in ultimul moment. In acest caz, ei sunt nevoiti sa isi viziteze cele 4 familii (parintii lor fiind divortati) de Craciun, lucru pe care au incercat cu ardoare sa il evite.

Ce doi sunt obligati asadar sa participe la 4 mese festive si sa fie inconjurati de rude nu tocmai normale, in timp ce retraiesc momente penibile din adolescenta sau se lovesc de vechile spaimele ale copilariei. Brad numara orele pana sa scape de parinti, frati vitregi si numerosi veri si nepoti, iar Kate incepe sa auda ceasul ei biologic. Acest lucru pune in pericol relatia lor, deoarece Kate isi da seama ca isi doreste alte lucruri de la viata.

Trailer-ul filmului :

In rolurile principale ii avem pe Vince Vaughn si Reese Witherspoon, iar regizorul este Seth Gordon. Four Christmases va avea premiera pe 19 decembrie 2008! Ce ma bucur ca o sa fie un film dragut de vazut la cinema in acea perioada 🙂