The Deal este o comedie interesanta in care William H Macy joaca alaturi de Meg Ryan si LL Cool J. Macy s-a ocupat si de scenariu, alaturi de vechiul sau colaborator Steven Schachter, care este si regizorul filmului.

Photobucket

Talentatul actor interpreteaza rolul unui producator de la Hollywood a carui cariera a cam apus, dar care reuseste sa pacaleasca un important studio de productie pentru ca acesta din urma sa ii finanteze [cu 100 de milioane $!] scenariul de actiune despre Premierul britanic din secolul al XIX-lea, Benjamin Disraeli. Cand actorul principal este rapit si filmarile se opresc, producatorul si o femeie din conducerea studioului respectiv decid sa foloseasca fondurile disponibile in realizarea unui film complet diferit, fara sa anunte studioul.

Trailer-ul filmului :

The Deal reprezinta o mai veche pasiune a lui Macy, care si-a petrecut 2 ani adunand cei aproape 8 milioane de dolari – bugetul filmului, fara ajutorul unor investitori de la Hollywood. Initial, proiectul trebuia sa fie realizat pentru Showtime, dar s-a decis ca el sa ajunga pe marile ecrane. Pe mine trailer-ul m-a amuzat foarte tare. Si Meg Ryan este adorabila, ca de obicei 🙂

Photobucket