Christina Aguilera, cantareata cu cea mai impresionanta voce dupa parerea mea, va deveni mama in luna ianuarie 2008. De aceea, a luat o mica pauza de la activitati precum concerte, inregistrari, pentru a se pregati pentru minunatul eveniment.

Dupa un weekend aglomerat, in care a sarbatorit sambata, la casa ei din Beverly Hills, California primul “baby shower” pentru copilul vedetei (sunt 3 programate), Christina a fost la doctor, pentru obisnuitul control, luni, 12 noiembrie 2007. christina-aguilera-drs-office-1112-3.jpgchristina-aguilera-drs-office-1112-2.jpgchristina-aguilera-drs-office-1112-1.jpg

Revenind la baby shower-ul de sambata, lista de invitati a inclus si nume sonnore din lumea muzicii, precum Gwen Stefani si sotul ei, muzicianul Gavin Rossdale. gwen-stefani-aguilera-baby-shower-1110-2.jpggwen-stefani-aguilera-baby-shower-1110-3.jpggwen-stefani-aguilera-baby-shower-1110-1.jpg

De asemenea, o sursa a declarat pentru revista People : “Era o tema albastra foarte clara a baby shower-ului. Cred ca este destul de sigur ca va avea un baietel!”

Avand in vedere ca Aguilera a declarat f f f tarziu si indirect ca este insarcinata, nu cred ca vom avea o declaratie oficiala din partea artistei privind sexul copilului.

Imi place f mult de ea si cred ca ii sta f bine insarcinata!