Love in the Time of Cholera este o ecranizare a cartii cu acealsi nume, scrise de renumitul autor de origine columbiana, laureat al Pemiului Nobel pentru LiteraturaGarbriel Garcia Marquez.

litc.jpg

 Ca si cartea, filmul vorbeste despre triunghiul amoros dintre Fermina Daza, Florentino Ariza si doctorul Juvenal Urbino, care dureaza mai mult de 50 de ani, de la sfarsitul secolului XIX si in primele decenii ale secolului XX!

Sinopsisul filmului :

Florentino, un tanar telegrafist, se indragosteste in Caraibele inceputului secolului XX de frumoasa Fermina, o scolarita. Cei doi asteapta trei ani sa se casatoreasca, dar destinul li se impotriveste si Fermina este nevoita sa se marite cu popularul doctor Juvenal Urbino, alaturi de care traieste o viata linistita, dar lipsita de dragoste. Pe Florentino, in schimb, esecul sentimental il transforma intr-un adevarat don juan, dar inima lui nu va bate pentru sutele sale de aventuri amoroase, ci doar pentru Fermina, care il obsedeaza si la zeci de ani dupa ce povestea lor de dragoste s-a incheiat. Vor reusi cei doi sa invinga destinul si sa se reuneasca? Si daca da, e adevarat ca e mai bine mai tarziu decat niciodata?

(Cinemagia)

Trailer-ul filmului care va aparea in Romania in anul 2008 se poate vedea aici!

Am pus cateva poze cu personajul principal feminin, interpretat de actrita Giovanna Mezzogiornosi si cu Javier Bardem (iubitul lui Penelope Cruz!), care joaca rolul lui Florentino.

bardeproyectogarciamarquez.jpgfa-film2.jpg32370643.jpgmedium_giovanna_mezzogiorno.jpg