Cele mai multe actrite celebre apeleaza la cei mai mari designeri pentru rochiile pe care le poarta la diferite evenimente mondene mai mult sau mai putin importante. Astfel, cele doua parti implicate isi fac reclama reciproca si toata lumea castiga! 😀

O sa va arat cele mai recente astfel de comparatii :

Photobucket

Drew Barrymore poarta o rochie superba semnata Gucci, la gala Premiilor anuale din cadrul Festivalului International de Film de la Palm Springs. Aceeasi rochie poata fi observata si pe podiumul de prezentare al celebrei case de moda, din sectiunea Gucci Resort.

Cui ii sta mai bine rochia? Lui Drew, sau modelului Natasha Poly? (mie imi place atat de mult rochia, incat ambele modele sunt irelevante 🙂 )

free image host

Katherine Heigl a purtat la premiera noului ei film, 27 Dresses, o rochie pana la genunchi, argintie, stralucitoare, semnata Bill Blass! Pe aceasta o putem vedea si la prezentarea de moda a creatorului, in cadrul colectiei primavara 2008!

Care dintre poze va place mai mult? Eu o aleg pe cea cu Katherine Heigl!

free image host

Doamna Cruise, Katie Holmes a ales o rochie a casei de moda Lanvin si pantofi semnati Christian Louboutin pentru cea de-a 13 editie a Premiilor anuale Critics Choice din Santa Monica. Rochia a fost prezentata in septembrie, in cadrul colectiei Lanvin din toamna anului 2007!

De data aceasta, imi place mai mult poza cu rochia purtata pe podiumul de prezentare…

(poze via FadedYouthBlog)