Celebrul regizor Martin Scorsese a realizat un documentar despre cea mai importanta si longeviva formatie din lume, The Rolling Stones!

free image host
Filmul se bazeaza pe doua concerte din actualul turneu mondial A Bigger Bang, alaturi de interviuri si video-uri din intreaga istorie a formatiei. Un concert recent care a avut loc in Austin, Texas, a fost si el inclus in documentar.
free image host

Shine a Light va fi difuzat in deschiderea Festivalului de Film de la Berlin care se va desfasura intre 7 si 17 februarie. Scorsese impreuna cu membrii trupei vor fi prezenti in prima zi a festivalului, la difuzarea documentarului .

“Suntem extrem de incantati ca premiera mondiala a acestui film magnific are loc la gala de deschidere a festivalului nostru” a declarat Dieter Kosslick, directorul Festivalului. “Martin Scorsese a surprins pe pelicula esenta acestei trupe gigantice”, a mai spus el.

free image host

Documentarul va avea premiera pe 4 aprilie 2008!
[youtube zuPQX20elpQ]

Dupa cum probabil stiti, The Rolling Stones a sustinut un concert si in Romania, pe 17 iulie 2007, din cadrul turneului mondial A bigger Bang! A fost extraordinar, desi nu au cantat destule melodii vechi 🙂