Sean Penn va fi presedintele juriului Festivalului de film de la Cannes din 2008! Organizatorii celebrului eveniment au anuntat oficial, pe data de 27 decembrie 2007, ca actorul in varsta de 47 de ani a acceptat sa prezideze juriul competitiei declarand : “Festivalul de film de la Cannes este de foarte mult timp centrul descoperirii noului val al cinematografiei mondiale, “Sunt foarte incantat sa particip la acest eveniment!

free image host

Ca presedinte, el ii va alege pe ceilalti membrii ai juriului si va controla judecarea generala a competitiei din cadrul celebrului festival de film, care va avea loc intre 14 si 25 mai 2008!

  • Katie Holmes si Christina Aguilera vor juca impreuna intr-un film! Filmarile la drama Humboldt Park vor incepe in luna februarie 2008, cateva saptamani dupa ce cantareata va naste primul ei copil (destul de exagerat…)!

free image hostfree image host
O sursa declara ca “Holmes incearca sa dovedeasca ca poate sa joace in altfel de filme decat <fluffy popcorn movies> si jucand alaturi de Cristina Aguilera demonstreaza ca este este in stare sa riste pentru acest lucru!

  • Jimmy Fallon, 33, (comedian, fost membru al extrem de amuzantului Saturday Night Live) s-a casatorit sambata, 29 decembrie 2007, cu Nancy Juvonen, 40, un producator de la Hollywood cu care Fallon a lucrat in 2005 la comedia Fever Pitch. Ceremonia a avut loc pe insula Necker din Caraibe si invitati au fost doar rudele si prietenii apropiati ai cuplului. Este prima casatorie pentru amandoi.

free image host

Imi placea mult de el…:-)

  • Noul film al lui Lindsay Lohan intampina probleme detul de grave! Si nu, tanara actrita (preferata mea!) nu are nicio legatura cu asta! Dare to love me trebuia sa inceapa primele fotografii (apoi filmarile) peste cateva saptamani in Romania, dar Gary Hamilton, producatorul executiv al peliculei, a declarat ca nu se va respecta acest program din cauza lipsei de bani pentru finantarea proiectului! Acesta a declarat ca, “There’s no problem with Lindsay from our perspective“.
  • Cantareata/actrita Jennifer Lopez , insarcinata cu primul (sau primii, daca sunt gemeni) copil(i), a decis, se pare, sa nasca conform Bisericii Scientologice. Urmand exemplul lui Katie Holmes, sotia lui Tom Cruise (mare adept al acestei religii), care a nascut-o astfel de Suri, Lopez va naste natural, in liniste, fara ajutorul vreunui calmant. Ambii viitori parinti sunt adepti infocati ai acestei Biserici, care este de parare ca tipetele mamei si ale doctorului dauneaza dezvoltarea ulterioara a nou-nascutului.

free image host