The Sisterhood of the Traveling Pants (2005) a fost un film foarte frumos, care mi-a placut mult mai mult decat as fi crezut ( ii multumesc prietenei dragi care mi l-a recomandat 🙂 ) De aceea, vestea realizarii unei continuari ale acestui film m-a incantat!

free image hostfree image host

free image hostAsadar, in The Sisterhood of the Traveling Pants 2 au trecut 3 ani si cele 4 prietene cele mai bune isi despart drumurile pentru a pleca fiecare la colegiul pe care si l-a ales. Ele continua sa fie apropiate prin impartasirea sincera si plina de umor a experientelor prin care trec. Descoperindu-si puterile, temerile si talentele individuale, capacitatea de a iubi, toate acestea prin deciziile pe care le iau, ele ajung sa aprecieze mult mai mult legatura puternica dintre ele si puterea incomensurabila a prieteniei.

free image hostfree image host

Cele 4 prietene sunt : Lena, interpretata de Alexis Bledel (preferata mea!), Carmen, interpretata de America Ferrera, Tibby, interpretata de Amber Tamblyn si Bridget, interpretata de Blake Lively .

free image hostfree image host

Noul film combina ultimele 3 romane ale celebrei serii, ajunsa besteseller, scrise de Ann Brashares. Regizorul este Sanaa Hamri, care a mai regizat doar Something New. The Sisterhood of the Traveling Pants 2 va avea premiera pe 8 august 2008! In S.U.A. 🙁

Un trailer (foarte detaliat) al filmului a fost lansat de curand :
[youtube y9wU-SfV-SQ&hl]

De abia astept sa il vad!