Vineri, 14 noiembrie 2008, noile productii care intra in cinematografele romanesti sunt :

How to Lose Friends & Alienate People
free image hostfree image hostfree image hostfree image host
Cum am mai spus, este un film pe care il astept de multisor, asa ca in cel mai scurt timp voi merge la cinematogra sa il vad, iar apoi voi face schimb de impresii cu Ovi 😀

Nights in Rodanthe
Photobucket

Filmul este o drama cu accente romantice, in care un medic, Paul (interpretat de Richard Gere), alege un han din oraselul Rodanthe pentru a petrece acolo cateva zile linistite ; Adrienne (Diane Lane) este o femeie maritata, dar complet nefericita. Pentru a se indeparta de familia ei disfunctionala, se retrage in acelasi oras, unde are grija de hanul unor prieteni. Cei doi se intalnesc deci in acest loc magic, in care isi vor regasi dorinta de a trai si vor petrece momente minunate.

Trailer-ul filmului :

Saw V
Photobucket

Cel de-al 5-lea film al seriei Saw spune povestea unui jurnalist de investigatii care intra in jocul macabru al lui Jigsaw (mostenit de Hoffman), in timp ce se afla intr-o misiune de serviciu.

(mini)Trailer-ul filmului :

Cei care au vazut celelalte 4 filme stiu la ce sa se astepte ; eu m-am oprit la Saw 2, pentru ca nu am mai vazut rostul artistic al urmatoarelor filme. Primul a fost interesant, in mare parte datorita sfarsitului intr-adevar surprizator. Dar sa vezi alte 4 filme in care nu exista altceva decat niste jocuri extrem de sadice, ce reprezinta diferite meode de a tortura si ucide oameni ?! Nu multumesc!

Fay Grim
Photobucket

Lui Fay Grim, o mama singura, i se da viata peste cap cand un agent CIA ii cere sa mearga la Paris pentru a recupera jurnalul sotului ei, disparut de sapte ani. Informatiile din jurnal, vitale pentru securitatea Statelor Unite, il implica si pe fratele lui Fay, Simon, care tocmai petrece zece ani inchisoare. Faptul ca Fay Grim se trezeste adanc implicata in lumea spionajului international devine automat cat se poate de logic.

(Sapte Seri)

Filmul are o distributie plina de actori talentati : Parker Posey, Jeff Goldblum, Thomas Jay Ryan, Saffron Burrows, D.J. Mendel, Liam Aiken, este regizat de Hal Hartley si dureaza 118 minute. Eu zic ca merita incercat 😉

Trailer-ul filmului :

In plus, avanpremierele saptamanii (tot in numar de 4), despre care voi vorbi saptamana viitoare, sunt : High School Musical 3: Senior Year, Nunta Muta, Brideshead Revisited, The Edge of Love.

Vizionare placuta!