Jack Frost este un film de Craciun ce se bucura de efecte speciale, despre un baiat care descopera ca tatal lui, dupa ce murise in urma unui accident de masina, reinvie in forma unui om de zapada. Spre deosebire de filmul horror cu acelasi nume, Jack Frost este unul de familie, de vazut alaturi de cei dragi in asteptarea Craciunului.

Photobucket

Michael Keaton este Jack Frost, un muzician intr-o formatie de blues care isi dedica tot timpul carierei, neglijandu-si astfel sotia si fiul. Simtindu-se vinovat de aceasta absenta si de faptul ca a lipsit de la antrenamentele de hochei ale fiului sau Charlie, Jack hotaraste sa isi petreaca Craciunui alaturi de cei doi, in loc sa participe la o auditie foarte importanta. In timp ce se intorcea acasa de sarbatori, acesta moare intr-un tragic accident de masina. Peste un an, de Craciun, Charlie face un om de zapada pe care il decoreaza cu hainele tatalui lui. Dupa ce canta la fosta muzicuta a tatalui sau, sufletul lui Jack Frost se intoarce acasa, in interiorul omului de zapada! In urmatoarele zile, Jack va trebui sa ii arate fiului lui cat de mult il iubeste si sa il invete lovitura de la hochei pe care nu a avut timp sa o faca atunci cand era in viata. Acesta isi da seama cate momente frumoase alaturi de fiul lui a pierdut.

Am vazut de cateva ori acest film, sunt fan Michael Keaton (trebuie sa vedeti Un barbat Multiplicat !), povestea este frumoasa si emotionanta. Merita vazut!

Trailer-ul filmului :

* mai sunt 8 zile 😀