Serendipity este o comedie romantica despre dragoste la prima vedere, destin si noroc. Jonathan (John Cusack) si Sara (Kate Beckinsale) sunt doi new yorkezi ce se intalnesc in preajma Craciunului, cand amandoi vor sa cumpere aceeasi pereche de manusi. Desi ambii sunt implicati in relatii serioase, merg impreuna la o cafea, iar Jonathan crede ca ar trebui sa se mai vada. Sara insa nu stie daca ar trebui sa faca acest lucru, asa ca aranjaza tot felul de jocuri ale destinului ; daca le este menit sa fie impreuna, crede ea, ei vor primi un semn in viitor si se vor reintalni.

Actiunea filmului face un salt de cativa ani, iar cei doi se afla acum la capete opuse ale tarii – Jonathan in New York si Sara in San Francisco, ambii pe cale sa se casatoreasca. Totusi, niciunul dintre ei nu poate uita acea intalnire, asa ca ii roaga pe prietenii lor cei mai buni sa ii ajute sa-si intalneasca din nou adevarata dragoste.

Photobucket

Am vazut acest film acum ceva ani, la cinema si imi amintesc ca mi-a lasat un sentiment foarte placut. Este un film frumos, exista niste imagini de-a dreptul impresionante, iar actorii sunt foarte bine alesi! Merita vazut 😉

Trailer-ul filmului :

*mai sunt 10 zile, nu imi vine sa cred 😀