Mai sunt 2 saptamani pana la Craciun! Pentru aceasta zi am ales un film mai neconventional in aceste conditii, o comedie neagra cu multa actiune, mafie si lucruri intunecate si inselatoare. The Ice Harvest adica 🙂

Photobucket

In Wichita, Kansas este Ajunul Craciunului. Anul acesta, Charlie Arglist are motive de sarbatorit. El este un avocat al mafiei si impreuna cu asociatul sau, la fel de coruptul Vic Cavanaugh, au furat 2 milioane de dolari de la seful mafiei din Kansas, Bill Guerrard.Dar adevaratul premiu al lui Charlie este frumoasa Renata, proprietara clubului de striptease Sweet Cage, cu care spera sa fuga din oras.Dar in timp ce se lasa seara, o furtuna de gheata izbucneste si mai toti apropiatii lui Arglist, incepand de la prietenul ocazional Pete Van Heuten pana la politia locala se intreaba ce a primit acesta de Craciun. Ultimele 12 ore ale Ajunului se dovedesc a fi pline de neprevazut!

Eu am de mica o pasiune pentru John Cusack, mi se pare un actor extrem de talentat si dragut! De abia astept sa (re)vad acest film!

Trailer-ul filmului :

*14 zile! 🙂