Samantha Who ? este un serial foarte dragut si amuzant, pe care am inceput sa il urmaresc la putin timp dupa ce a aparut, in octombrie 2007.

Photobucket

Christina Applegate este Samantha “Sam” Newly, o femeie de afaceri care devina victima unui accident de masina. Ea se trezeste dintr-o coma de 8 zile si isi da seama ca are amnezie! Fara nicio amintire din trecut, trebuie sa redescopere totul despre viata ei cautand indicii din trecut. Sam isi da seama ca nu era o persoana tocmai buna si ca obisnuia sa se poarte urat cu toti din jurul ei. Dupa ce descopera ca isi insela si iubitul, pe Todd (Barry Watson), cu un barbat insurat, Samantha este hotarata sa se schimbe si sa devina un om de care sa fie mandra.

Photobucket

Usor dau sigur, ea incepe sa isi aminteasca cum era inainte de accident, spre deliciul prietenei ei Andrea (Jennifer Esposito). Sam se muta cu parintii ei la inceput, pentru a-si reveni mai repede, dar nu stia ca cei trei nu mai vorbisera de peste 2 ani. Nici cu Dena (Melissa McCarthy), o alta prietena, care venise prima la spital dupa ce a aflat ca Sam este in coma, nu a mai tinut legatura din clasa a 7-a! Din fericire, totul pare sa mearga pe drumul cel bun, iar Sam trece prin niste aventuri foarte amuzante pentru a descoperi cine era, ce anume ii placea sa faca si cum sa devina un cu totul alt om.

Promo/ starter kit:

Jumatatea primului sezon a tinut pana in decembrie 2007 ; sfarsitul sezonului a urmat din aprilie 2008 si s-a incheiat in mai. Episoadele sunt bine realizate, foarte amuzante, iar actorii sunt draguti si talentati [Christina Applegate este fermecatoare!]. Merita sa-l vedeti, daca va plac comediile dragute!

Sezonul doi al serialului a avut premiera in octombrie 2008 ; urmatorul episod, The Rock Star, va aparea pe 26 martie 2009. Inca doua luni 🙁