Aflati in turneu de promovare al filmului Marley and Me, Owen Wilson si Jennifer Aniston au fost invitati la emisiunea germana Wetten, dass …?. Show-ul le intreaba pe celebritati daca pot paria ca un invitat special are intr-adevar talentul pe care il pretinde. In acest caz, o femeie din Germania pretindea ca isi putea recunoaste fiecare caine Husky prin sunetul pe care il face cand mananca supa. Wilson nu a crezut ca este in stare sa faca asta, in timp ce Aniston a pariat pe ea.

Photobucket

Apoi gazda emisiunii, Thomas Gottschalk, le-a spus celor doi ca pedeapsa pe care o va primi cel care pierde va fi sa manance cativa biscuiti pentru catei! La care Wilson a raspuns ca si-ar fi dorit sa stie asta de la inceput 🙂

Photobucket

Dupa ce stapana cainilor, legata la ochi, si-a recunoscut patrupedele, Gottschalk i-a invitat pe Owen Wilson si Jennifer Aniston sa serveasca alaturi de el un biscuite special, lovindu-se de exclamatia frumoasei actritei : “Dar eu am ghicit corect!” Gazda i-a raspuns imediat : “Sunteti o echipa, la fel ca acei catei” dupa care Wilson i-a spus partenerei sale de film “Draga mea, suntem implicati in asta impreuna!”

Photobucket

Gottschalk le-a daruit cate un biscuite si a spus “Eu voi manca unul, pentru ca sunt gazda. Owen, si tu trebuie sa mananci unul. Jennifer, nu esti oligata sa gusti unul, dar mi-ar placea foarte mult sa le povestesc nepotilor mei ca am mancat bicuiti pentru caini alaturi de Jennifer Aniston.”

Asa ca au mancat toti trei biscuti pentru caini :)) Impresii?

Photobucket

“Sunt putin uscati” a declarat Jennifer. Lui Owen se pare ca i-au placut ceva mai mult, asa ca Gottschalk i-a dat cadou o punga intreaga. Acesta a mai laudat-o pe Aniston, sustinand ca nimeni nu se astepta ca o vedeta de la Hollywood sa manance bunatati pentru caini live la TV!

Alte poze :

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket