Katherine Heigl este vedeta numarului din august al revistei InStyle! Actrita vorbeste aici despre firea ei foarte sincera si directa, ceea ce isi doreste cu adevarat si despre tragediile prin care a trecut familia sa.

PhotobucketPhotobucket

Despre onestitate :
“Eu spun mereu ceea ce gandesc. Urasc ideea dea nu spune adevarul in legatura cu felul in care ma simt pentru ca il voi supara pe cel care gandeste diferit. Acest lucru mi se pare absurd.”

PhotobucketPhotobucket


Trebuie sa stii ce iti doresti cu adevarat
“Cand aveam 20 de ani nu stiam cine sunt sau ce imi doream…eram satula sa fiu altcineva. Am fost foarte nororcoasa sa intalnesc un barbat minunat [sotul ei, Josh Kelley], care m-a iubit pentru ceea ce sunt. Le tot spun prietenilor mei, scrieti pe foaie ce va doriti si specificati clar aceste lucruri. De exemplu, iti doresti o casa la Venetia? Scrie exact ce vrei, fii creativ si nu nota numai ce iti doresti in cariera, ci si in viata personala”.

PhotobucketPhotobucket

Despre viata dupa tragedii
“Uitati ce s-a intamplat : familia mea a trecut prin multe [fratele ei mai mare a murit intr-un accident de masina si mama ei a fost diagnosticata cu cancer la san] si, desi nu suntem perfecti, suntem niste supravietuitori…nimeni din familia mea nu a zis vreodata ‘viata nu mai merita traita pentru ca mi s-au intamplat aceste lucruri.’ Merita sa traiesti fiecare clipa si mai ales sa traiesti bine”.