Julia Roberts, Anne Hathaway, Jessica Alba, Jessica Biel, Jennifer Garner, Bradley Cooper, Ashton Kutcher si Shirley MacLaine au fost cooptati de New Line Cinema in Valentine’s Day, viitoarea comdie romantica semnata Garry Marshall.

Potrivit Hollywood Reporter, filmul urmareste 5 povesti intersectate, care au loc de Valentine’s Day la Los Angeles. Sunt deja cunoscute detalii importante din scenariu : Roberts va interpreta rolul unui ofiter al armatei americane, care se intoarce acasa din Iraq ; in avion, ea il intalneste pe Cooper, un barbat homosexual aflat intr-o relatie cu un jucator de fotbal [american] care nu vrea sa isi recunoasca orientarea sexuala. Kutcher va fi proprietarul unei florarii care intentioneaza sa o ceara in casatorie pe iubita lui (Alba), dar care isi da seama in ultimul moment ca este indragostit de prietena lui foarte buna, interpretata de Jennifer Garner; aceasta afla ca iubitul ei este casatorit. Hathaway va juca rolul unei asistente in cadrul unei agentii de talente care se intalneste cu un curier iar Jessica Biel va fi o jurnalista ghinionista in dragoste, nevoita sa petreaca Valentine’s Day singura.

Printre filmele celebre regizate de Marshall se numara : Pretty Woman, Runaway Bride, seria The Princess Diaries si Overboard. Ultimul proiect al sau a fost Georgia Rule, cu Lindsay Lohan si Jane Fonda in rolurile principale. Valentine’s Day va fi cu siguranta un film mult asteptat!

* stire publicata si aici

Patrick Dempsey si Eric Dane, doi medici aratosi din Grey’s Anatomy, vor juca si ei in Valentine’s Day. Dane va fi un fundas plin de succes, iar Dempsey va juca rolul unui medic infidel. Din restul distrbutiei fac parte si Topher Grace, Emma Roberts si Hector Elizondo!

Ce film va fi 😀