A aparut trailer-ul comediei romantice It’s Complicated, cu Alec Baldwin, Meryl Streep si Steve Martin in rolurile principale. De abia astept sa vad acest film, ii iubesc pe toti trei!

Jane este o femeie de succes, mama a trei copii adulti si proprietara unui restaurant din Santa Barbara. Ea este divortata de 10 ani, dar are o relatie amicabila cu fostul sot, avocatul Jake. Cand Jane si Jake pleaca din oras impreuna cu ocazia absolvirii fiului lor, lucrurile devin foarte complicate. O cina aparent inocenta se transforma in ceva cu totul neasteptat: o aventura amoroasa! Cum Jake este casatorit acum cu mult mai tanara Agness, Jane devine cealalta femeie. Adam, arhitectul angajat sa ii rearanjeze bucataria lui Jane, se indragosteste de aceasta, dar isi da seama curand ca face parte dintr-un triunghi amoros. Jane si Jake trebuie sa se hotarasca daca isi vor continua separat vietile sau daca trebuie sa isi mai acorde o sansa. Este complicat 🙂

Trailer-ul filmului :

Filmul este scris si regizat de specialista in comedii romanice, Nancy Meyers (What Women Want, Something’s Gotta Give) si va avea premiera pe 25.12.2008! In Romania, It’s Complicated va aparea in data de 12.02.2010!