In februarie 2008, Victor Salva ne dezvaluia ca [tot] el va scrie si regiza noul film al seriei horror Jeepers Creepers, intitulat [atunci] Jeepers Creepers 3: The Creeper Walks Among Us. DreadCentral a discutat de curand cu Salva si a obtinut detalii actuale despre proiect. “Am reusit sa obtinem finantarea, asa ca speram sa incepem pre-productia foarte curand,” a declarat acesta pentru site. “Stiu ca spunem asta de un an, dar chiar este singurul lucru pe care il pot declara cu certitudine”.

Image and video hosting by TinyPic

Victor Salva a adaugat ca noul film al seriei se va numi Jeepers Creepers 3: Cathedral si a confirmat ca Jonathan Breck, cel care joaca rolul monstrului, se va intoarce si pentru aceasta continuare. “Am decis, dupa mult feedback de la fani, sa ii dam inapoi camionul in noul film”. O alta veste buna reprezinta faptul ca Gina Phillips, draguta actrita din primul film, va juca si in Jeepers Creepers 3! “Ea va fi Trisha Jenner, dupa 23 de ani, acum o femeie de afaceri de succes. Ea are un baiat adolescent, Darry, numit dupa regretatul ei frate,” a spus Salva.

Salva, regizorul si scenaristul intregii serii, isi doreste ca noul film sa beneficieze de o premiera pe marele ecran, dar MGM a indicat faptul ca se gandeste la o lansare directa pe DVD! Mie Jeepers Creepers chiar mi-a placut, si nu se intampla asta des la filmele horror noi [eu le vad pe toate 😀 ]; al doilea nu a fost stralucit, in principal din cauza absentei actritei/personajului din filmul original! Gina Phillips si Justin Long [frate si sora] au jucat extrem de bine, au fost impresionanti!

Jeepers Creepers trailer :