Magnolia Pictures va lansa Serious Moonlight, comedia ce reprezinta debutul regizoral al lui Cheryl Hines, pe 4 decembrie 2009. Filmul, scris de regretata scenarista si regizoare Adrienne Shelly, ii are in rolurile principale pe Meg Ryan, Timothy Hutton, Kristen Bell si Justin Long.

Photobucket

Serious Moonlight spune povestea unei casnicii aflate in impas. Meg Ryan este un avocat de succes care afla ca sotul ei vrea sa o paraseasca pentru o femeie mult mai tanara. Ea recurge la o solutie extrema [si haioasa] pentru a-l face convinge sa se razgandeasca: il leaga si il tine captiv pana cand acesta isi va da seama ca pe ea o iubeste cu adevarat. Comedia este produsa de Andy Ostroy, sotul lui Adrienne Shelly si Michael Roiff. Acesta a produs Waitress, ultimul film in care apare Adrienne Shelly.

Trailer-ul filmului:

“Serious Moonlight este un film dark si amuzant, care o sa le placa foarte mult spectatorilor, mai ales datorita prestatiilor incredibile ale lui Meg si Tim,” a declarat Cheryl Hines.

“Cheryl Hines a facut o treaba grozava aducand la viata ultimul scenariu al lui Adrienne Shelly,” a declarat Eamonn Bowles, presedintele Magnolia Pictures. “Serious Moonlight este un tribut potrivit marelui talent care ne lipseste atat de mult si suntem fericiti ca il putem aduce in fata spectatorilor Nord Americani,” a incheiat acesta.