Jessica Alba este vedeta numarului din martie 2010 al revistei Scarlet.

Photobucket

Iata ce ne dezvaluie actrita de aproape 29 de ani:

Cel mai bun lucru despre celebritate:
“Faptul ca am facut o groaza de bani ma face fericita. Nimeni nu m-a ajutat – am facut acest lucru absolut singura, cu propriile puteri. Tatal meu a transformat afacearea sa cu imobiliare intr-una profitabila si se descurca foarte bine, iar fratele meu este actor, model si se ocupa cu ipoteci, asa ca ne putem bucura toti de succes. Oricine este chinuit in copilarie si nu numai trebuie sa inteleaga ca poate dobandi controlul asupra vietii sale si poate avea succes.”

Photobucket

Despre barbatul ideal:
“Ma atrage barbatul timid, genul tocilar si prefer intotdeauna barbatii mai in varsta. Evit baietii prea aratosi si, ca actrita, lucrez cu atat de multi barbati, incat am devenit imuna. Ma simt mult mai in largul meu cu barbati normali, obisnuiti. Barbatii maturi sunt mult mai comfortabili in pielea lor si nu trebuie sa dovedeasca mereu ceva.”

Se va dezbraca vreodata pentru marele ecran?
“Nu, nu voi juca niciodata goal. Pot sa fiu foarte sexy si sa port haine sexy, dar nu pot sa ma dezbrac complet pentru niciun film. Provin dintr-o familie catolica stricta, unde nu esti privit cu ochi buni daca te expui in acest fel. Pot sa fiu sexy cu haine, nu dezbracata.”

Photobucket