Potrivit Screen Daily, Glenn Close va aduce pe marile ecrane rolul care a facut-o celebra pe scena de teatru – cel din drama Albert Nobbs. De asemenea, Glenn Close va scrie scenariu noului film si il va co-produce.

Photobucket

Noul film va fi regizat de Rodrigo Garcia,care a mai colaborat cu faimoasa actrita in 2005, la Nine Lives si la drama [de succes] Things You Can Tell Just by Looking at Her. Orlando Bloom, Michael Gambon si Janet McTeer vor face parte, cel mai probabil, din distributie. In film, Close va interpreta rolul unei femei irlandeze din secolul al XIX-lea, care este nevoita sa se deghizeze intr-un barbat pentru a supravietui climatului social dur al perioadei. Filmarile vor incepe in aceasta vara.

The Hollywood Reporter ne informeaza ca noua adaptare a romanului clasic scris de Charlotte Bronte a primit noi actori in distributie. Jamie Bell, Judi Dench, Sally Hawkins si Imogen Poots se afla in negocieri pentru a juca in Jane Eyre.

Photobucket

Daca se alatura acesteia, Bell va interpreta personajul St. John, Dench va fi Mrs. Fairfax, Hawkins –  Mrs. Reed, matusa abuziva a lui Eyre. Filmul este regizat de Cary Fukunaga si o va avea pe Mia Wasikowska in rolul principal.

Potrivit aceleasi surse, Kate Winslet va juca in miniseria Mildred Pierce, care va fi difuzata de HBO!

Photobucket


Todd Haynes va fi regizorul filmului, al carui scenariu l-a scris alaturi de Jon Raymond. Povestea filmului este urmatoarea: Pierce (Winslet) este o mama singura puternica si ambitioasa, care incearca sa fie alaturi de fata ei in timpul crizei economice din anii ’30, in Los Angeles. Se zvoneste ca a inceput deja castingul pentru celelalte roluri si ca productia va incepe la New York, in aprilie.

Se pare ca starul si regizoarea comediei de succes a anilor ’90, Clueless, vor colabora din nou! Screen Daily ne informeaza ca Alicia Silverstone si Amy Hecklerling vor lucra impreuna la Vamps.

Photobucket

Filmul spune povestea a doua femei vampir din New York City. Ele se indragostesc de niste oameni obisnuiti, asa ca trebuie sa decida daca vor sau nu sa ramane nemuritoare. Silverstone si Krysten Ritter vor interpreta rolurile principale.

Jeffrey Dean Morgan va juca in The Unblinking Eye.

Photobucket

Michael Bassett a scris scenariul filmului, pe care il va si regiza. Filmul il are in centru pe fostul detectiv John Callisto (Morgan), care a renuntat la slujba sa dupa ce fusese aproape omorat de un criminal in serie. Cand un jurnalist decide sa afle mai multe despre acesta, vor iesi la iveala secrete intunecate legate ambele personaje. The Unblinking Eye va incepe filmarile in mai, bugetul filmului fiind de [numai] 10 milioane de dolari!

Recent nominalizat la Premiile Oscar si star-ul din A Single Man, Colin Firth va juca in The Promised Land!

Photobucket

Jim Sturgess si Matthew McFayden s-au alaturat si ei distributiei filmului, regizat de Michael Winterbottom. Scenariul, scris de Laurence Coriat, este un thriller a carui actiune are loc a sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, cand Palestina se afla sub ocupatie britanica.