Angelina Jolie este Evelyn Salt, un agent a CIA acuzat ca este un spion rus. Salt nu reuseste sa fie capturata de superiorii ei, care sunt convinsi ca ea vrea sa il asasineze pe presedintele Americii.

A aparut primul trailer al filmului The Resident! Cum vi se pare?

Please Give este o comedie plasata in New York, care prezinta divergentele aparute intre un cuplu si nepoata femeii care sta in apartamentul aflat in proprietatea acestora. Catherine Keener, Amanda Peet, Rebecca Hall si Oliver Platt interpreteaza rolurile principale.

Robert Downey Jr. se intoarce in rolul inventatorului Tony Stark in Iron Man 2, continuarea blockbuster-ului din 2008. Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Samuel L. Jackson, Mickey Rourke, Sam Rockwell si Scarlett Johannson joaca alaturi de actor in noul film, regizat de Jon Favreau.

Peacock este un thriller in care un accident de tren din Nebraska dezvaluie un secret intunecat despre salariatul bancii din oras. Cillian Murphy interpreteaza rolul principal – John Skillpa. Susan Sarandon si Ellen Page fac parte din distributia feminina a filmului.

Bazat pe un joc video, Prince of Persia: The Sands of Time spune povestea unui print neinfricat, interpretat de Jake Gyllenhaal. Acesta se alatura unei printese rivale pentru a-l opri pe omul care vrea sa dezlantuie o furtuna de nisip care ar putea distruge intreaga lume.