Cea de-a 64-a editie a Festivalului de Film de la Cannes va debuta cu noul film al celebrului regizor newyorchez Woody AllenMidnight in Paris!

Photobucket

Dupa cum v-am anuntat, Robert De Niro este presedintele juriului in 2011, aceasta editie a Festivalului fiind si o celebrare franco-americana a unui deceniu de la infiintarea Festivalului de Film Tribeca. Comedia romantica va fi proiectata pe 11 mai, in aceeasi zi cu premiera franceza a filmului.

Midnight in Paris a fost filmat vara trecuta in frumosul oras european si are in distributie un mix de actori americani si francezi: Owen Wilson, Rachel McAdams, Marion Cotillard, Kathy Bates, Lea Seydoux, Adrien Brody, Gad Elmaleh si Prima Doamna a Frantei, Carla Bruni-Sarkozy. Filmul este produs de Mediapro [Spania] si Gravier Productions [New York]. Sony Pictures Classics va lansa filmul in America de Nord.

Midnight in Paris is a wonderful love letter to Paris. It’s a film in which Woody Allen takes a deeper look at the issues raised in his last films: our relationship with history, art, pleasure and life. His 41st feature reveals once again his inspiration,” a declarat Thierry Fremaux, directorul Festivalului de Film de la Cannes.

Cea de-a 64-a editie a Festivalului de Film de la Cannes va avea loc intre 11 si 22 mai 2011.