Luna februarie vine cu multe premiere cinematografice si la noi in tara!

  • 4 februarie 2011:

imagebam.comimagebam.comimagebam.com

How Do You Know

Noua comedie a lui Reese Witherspoon vine in sfarsit pe marile ecrane din Romania.

The Human Resources Manager

Filmat în toamna lui 2009 in Israel si Romania, pelicula este o tragicomedie bazata pe un bestseller din 2004, scris de Abraham B. Yehoshua. Aceasta descrie calatoria epica a unui om ce lasa in urma un Ierusalim dominat de teroare si violenta si ajunge intr-un colt indepărtat din Europa de Est.

Gnomeo and Juliet

Inspirata din celebra piesa de teatru a lui Shakespeare, animatia prezinta povestea a doi pitici de gradina care se indragostesc unul de celalalt, in ciuda indelungatei rivalitaţi dintre familiile (si gradinile) lor. Vocile aparţin unor actori celebri: James McAvoy, Emily Blunt sau Judi Dench, iar printre producatorii muzicali ai filmului se numara si Elton John.

  • 11 februarie 2011:

imagebam.comimagebam.com
imagebam.comimagebam.com

The Kids Are All Right

Annette Bening este nominalizata la Oscar in acest an pentru rolul ei din The Kids Are All Right! Mai mult, filmul se afla printre nominalizatii la categoria cel mai bun film al anului 2010, asa ca cinefilii din Romania au ocazia sa il vada inainte de ceremonia din 28 februarie 2011.

The King’s Speech este unul dintre favoritii la Premiile Oscar din acest an, obtinand 13 nominalizari! Colin Firth face un rol de exceptie in aceasta drama istorica in regia lui Tom Hooper.

Trailer-ul filmului:

No Strings Attached

Ashton Kutcher si Natalie Portman sunt protagonistii acestei comedii romantice, in regia lui Ivan Reitman.

Io sono l’amore

O drama seducatoare scrisa si regizata de italianul Luca Guadagnino, cu Tilda Swinton, Flavio Parenti, Edoardo Gabbriellini in distributie. O tragica poveste de dragoste care are loc la sfarsit de mileniu, la Milano, filmul prezinta declinul clasei burgheze sub presiunea pasiunilor si a iubirii neconditionate.

Trailer:

  • 18 februarie 2011:

imagebam.comimagebam.comimagebam.com

The Eagle un nou film istoric de actiune, cu Channing Tatum, Jamie Bell, Mark Strong, Donald Sutherland, Denis O’Hare, Douglas Henshall in distributie. In anul 140 AD, doi barbati – stapan si sclav – se aventureaza dincolo de lumea cunoscuta pana atunci, intr-o calatorie periculoasa si obsesiva, prin care vor depasi limitele loialitatii, prieteniei, deceptiei si eroismului.

Trailer:

I Am Number Four

Unknown este un nou film plin de actiune cu Liam Neeson in rolul principal, regizat de Jaume Collet-Serra. January Jones, Diane Kruger, Frank Langella, Aidan Quinn, Bruno Ganz, Sebastian Koch fac parte din distributie.

Trailer:

  • 25 februarie 2011:

imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com

Black Swan ajunge in sfarsit pe marile ecrane din Romania, inainte de ceremonia de decernare a Premiilor Oscar 2011, unde Natalie Portman este favorita la categoria cel mai bun rol principal feminin!

London Boulevard – de abia astept sa vad acest film 😀

Hall Pass – sper sa avem parte de o comedie buna [in sfarsit], mai ales ca Owen Wilson, Jason Sudeikis, Jenna Fischer, Richard Jenkins si Christina Applegate sunt in distributie.

True Grit este unul dintre filmele nominalizate anul acesta la Oscar, asa ca va sfatuiesc pe toti sa il vedeti la cinema! Si sa reveniti cu impresii 😉