Lionsgate a ales cele trei filme din cadrul initiativei de a realiza productii cu buget mai mic de 2 milioane de dolari. Scopul acestei actiuni este sa genereze pana la 10 filme pe an, declara Joe Drake, presedintele Lionsgate Motion Picture Group.

Photobucket

Primele trei filme sunt:

Rapturepalooza – scris de Chris Matheson si regizat de Paul Middleditc. Craig Robinson va juca rolul Antichristului in acest film, a carui productie va incepe in primavara.

Gay Dude, o comedie in stilul Superbad. Doi prieteni foarte buni jura sa isi piarda virginitatea inainte de terminarea liceului; apoi unul dintre ei marturiseste ca este gay. Alan Yang (Parks and Recreation) a scris scenariul, iar Laurence Mark si Jai Stefan vor produce filmul.

6 Miranda Drive – un thriller S.F. scris si regizat de Greg Mclean (Wolf Creek). Filmul spune povestea unei familii care se intoarce acasa din vacanta bantuita de o prezenta supranaturala si malefica. Aceasta se hraneste cu temerile si secretele membrilor familiei.

Intereseul companiei Lionsgate pentru filme cu buget foarte mic se justifica mai ales prin succesul lui Paranormal Activity; aceste filme prezinta foarte putine riscuri, dar si potentiale recompense impresionante (Joe Drake).