Unul dintre cele mai cunoscute si frumoase romane scrise de Stephen King, Bag of Bones/O mana de oase, va fi transformat intr-o miniserie de 4 ore, impartita in doua parti. Mick Garris va regiza filmul, iar Matt Venne a adaptat scenariu.

Photobucket

Miniseria, care va avea premiera la sfarsitul anului 2011, spune povestea scriitorului de succes Mike Noonan (interpretat de Pierce Brosnan) care nu poate trece peste moartea tragica si brusca a sotiei sale Jo (Annabeth Gish). Sperand ca ii va reveni inspiratia, hotaraste sa se retraga la casa de vacanta a familiei, pe malul lacului Dark Score, in tinutul Maine, casa numita Sara Laughs, dupa numele fostului proprietar, o cantareata de culoare care fusese ucisa in acele locuri. Noonan este implicat apoi intr-un proces de custodie foarte dificil intre o tanara vaduva foarte frumoasa (Melissa George) si bunicul extrem de bogat al fetitei pentru care acestia lupta.

Mie mi-a placut foarte, foarte mult romanul, pe care l-am citit in liceu. Si recunosc cu mandrie ca am citit toate romanele lui Stephen King traduse in limba romana 😀