Editia 23 a Festivalului de Film de la Palm Springs are loc intre 5 si 16 ianuarie 2012; aici puteti gasi toate filmele din cadrul festivalului. Gala de Premiere a avut loc pe 7 ianuarie si a avut parte de niste invitati foarte draguti si faimosi:

imagebam.comimagebam.comimagebam.com

Michelle Williams a fost adorabila intr-o rochie Miu Miu. Actrita a primit Desert Palm Achievement Award pentru prestatia sa din filmul My Week With Marilyn.

imagebam.comimagebam.comimagebam.com

Jessica Chastain a primit Spotlight Award pentru rolul ei minunat din The Help. Frumoasa actrita a ales o rochie Prabal Gurung dress, bijuterii Cartier si pantofi Jimmy Choo.

imagebam.comimagebam.com

Un alt rol extraordinar in The Help a fost si cel al actritei Octavia Spencer, care a primit Breakthrough Performance Award in cadrul Galei Festivalului de Film de la Palm Springs din acest an. Aceasta poarta o rochie David Meister.

imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com


Angelina Jolie si Brad Pitt au fost si ei prezenti la Gala; celebrul actor de 48 de ani a fost recompensat cu Desert Palm Achievement Award pentru prestatiile sale din Moneyball si The Tree of Life. Angelina Jolie a ales un jumpsuit Elie Saab si pantofi Jimmy Choo, iar Brad Pitt poarta un costum Versace.

imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com

Charlize Theron, intr-o rochie Lanvin, a primit, alaturi de ceilalti membrii ai distributiei filmului Young Adult, The Ensemble Award!

imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com

Olivia Wilde a fost prezentatoarea Galei; draguta actrita de 27 de ani a purtat o rochie Monique Lhuillier si bijuterii Cartier.

imagebam.comimagebam.com

George Clooney si iubita lui, Stacy Keibler, au fost prezenti si ei pe covorul rosu; Clooney, 50 de ani, a primit The Chairman’s Award pentru rolurile sale din The Descendants si The Ides of March. Stacy Keibler a ales o rochie Alexander McQueen, pantofi Giuseppe Zanotti si cercei unicat Dana Rebecca Designs.

imagebam.comimagebam.com

Melissa McCarthy si sotul ei, actorul Ben Falcone, au participat [zambitori] la Gala.