The Words – o drama scrisa si regizata de Brian Klugman si Lee Sternthal. Rory Jansen este un scriitor aspirant care gaseste memoriile tulburatoare ale unui alt barbat, intr-o colectie de povesti pierdute; acesta le preia ca fiind ale sale, fapt care ii va aduce faima in lumea literara. Distributie: Bradley Cooper, Jeremy Irons, Dennis Quaid, Olivia Wilde, Zoe Saldana.

The Words va avea premiera pe 21 septembrie 2012!

The Possession [fostul Dibbuk Box] – un horror regizat de Ole Bornedal; un tata recent divortat descopera ca fiica lui cea mica devine extrem de atasata de o cutie antica din lemn pe care a cumparat-o de la un garage sale. El va afla insa ca este vorba de o Dibbuk Box, care contine o entitate demonica in cautarea unei gazde in forma umana. Distributie: Jeffrey Dean Morgan, Kyra Sedgwick, Madison Davenport, Natasha Calis.

The Possession va avea premiera pe 31 august 2012!

Argo – un nou thriller ambitios, bazat pe povestea adevarata din 1979, in care ambasada americana a fost preluata de iranieni. Ben Affleck [regizorul filmului] este expertul CIA Tony Mendez, care a condus operatiunea secreta menita sa-i elibereze pe cei sase angajati ai ambasadei S.U.A., ascunsi in ambasada Canadei din Teheran. Ideea acestuia a fost sa-i transforme pe cei sase intr-o echipa de la Hollywood, care se afla in Iran pentru a gasi locatii de filmare pentru o productie numita Argo. Distributie: Bryan Cranston, John Goodman, Kyle Chandler, John Goodman, Clea DuVall, Michael Parks, Alan Arkin, Tate Donovan, Adrienne Barbeau, Chris Messina, Titus Welliver, Richard Kind, Taylor Schilling.Argo va avea premiera in Romania pe 5 octombrie 2012!

Gangster Squad – noul thriller noir scris de Will Beall & Paul Lieberman si regizat de Ruben Fleischer, despre celebrul gangster nascut din Brooklyn in anii ’40, Mickey Cohen si despre grupul de politisti din LAPD hotarati sa-l aduca in fata justitiei. Sean Penn is back! 😀 Distributie: Josh Brolin, Ryan Gosling, Giovanni Ribisi, Michael Peña, Anthony Mackie, Holt McCallany, Emma Stone.

Gangster Squad va avea premiera in Romania pe 9 noiembrie 2012!

The Campaign – o noua comedie politica spumoasa, regizata de Jay Roach. Veteranul Cam Brady, aflat la al 4-lea mandat si naivul nou venit Marty Huggins, directorul centrului de turism, devin rivali politici care se lupta sa reprezinte Carolina de Nord in Congresul american. Distributia: Will Ferrell, Zach Galifianakis, Jason Sudeikis, Sarah Baker, Katherine LaNasa, Brian Cox, Dylan McDermott, John Lithgow.

The Campaign va avea premiera in Romania pe 14 septembrie 2012!