Intre 18-25 iulie, filmele bune se vad la Cinema in Parc! Festivalul International de Film Transilvania (TIFF) impreuna cu Primaria Sectorului 1 organizeaza – CINEMA IN PARC – eveniment ce va avea loc in Parcul Bazilescu din Capitala, in fiecare seara, incepand cu ora 22.00, in perioada 18-25 iulie. Intrarea este libera!

Photobucket

In prima seara, publicul bucurestean este invitat la Taverna Soul Kitchen, in regia Fatih Akin, comedie ce a obtinut Premiul special al juriului la Festivalul de Film de la Venetia 2009, in 2010 fiind nominalizat la Premiile Academiei Europene de Film. Joi, 19 iulie, putem vedea Visul lui Adalbert, o comedie neagra semnata de Gabriel Achim, iar vineri avem parte de un alt film romanesc, Tatal Fantoma, in regia lui Lucian Georgescu, cu Marcel Iures, Victor Rebengiuc, Mihai Constantin, Mirela Oprisor in distributie.

Sambata, 21 iulie, va fi Jaf…la Turnul Mare / Tower Heist, o comedie spumoasa cu Ben Stiller si Eddie Murphy pe care vi-o recomand cu drag! Programul continua duminica, 22 iulie, cu o alta comedie romaneasca, Nasa, regizat de Jesus del Cerro si Virgil Nicolaescu, care a obtinut Premiul Publicului pentru filmul romanesc cu cu cel mai mare succes la box office in 2011 la Premiile Gopo 2012.

Luni, 23 iulie, putem vedea Nevasta la putere / Potiche, inca o comedie draguta cu Gerard Dépardieu si Catherine Deneuve in rolurile principale. Filmul a fost nominalizat la Festivalul de Film de la Venetia, categoria Leul de Aur si la Premiile Academiei Europene de film la categoria Premiul Publicului pentru cel mai bun film. Gianni și femeile/ Gianni e le Donne, o productie italiana semnata de Gianni di Gregorio, cu Kitty Cepraga intr-un rol extrem de provocator, este filmul de marti, 24 iulie 2012.

In ultima seara, publicul bucurestean este invitat la Cumplit de fericita / Happy, happy, in regia lui Anne Sewitsky, comedie ce a obtinut Marele Premiu Sundance 2011.