Paramount Pictures a lansat trailer-ul noului film al lui Will Ferrell, Anchorman 2: The Legend Continues; Christina Applegate, Paul Rudd, Steve Carell, David Koechner, Kristen Wiig, James Marsden, Dylan Baker, Meagan Good, Greg Kinnear si Harrison Ford fac parte din distributie!

Anchorman 2: The Legend Continues va avea premiera pe 20 decembrie 2013.

Blue Jasmine este noul film al lui Woody Allen si o are in rolul principal pe extrem de talentata Cate Blanchett. Aceasta joaca rolul unei femei in pragul unei crize emotionale, dupa ce sotul ei (Alec Baldwin) se dovedeste a fi un escroc care ii pierde toti banii. Sally Hawkins, Andrew Dice Clay, Bobby Cannavale, Louis C.K., Peter Sarsgaard si Michael Stuhlbarg fac parte din distributie.

Blue Jasmine va avea premiera in Romania pe 30 august 2013!

The Frozen Ground este un nou thriller bazat pe o poveste reala: intre 1971 si 1983, cel putin 17 femei au fost omorate de criminalul in serie Robert Hansen, care se afla in prezent intr-o inchisoare din Alaska, dupa ce a fost condamnat la 461 de ani in inchisoare. Filmul este scris si regizat de Scott Walker si ii are in rolurile principale pe Nicolas Cage, John Cusack, Radha Mitchell, Vanessa Hudgens si 50 Cent.

The Frozen Ground va avea premiera pe 23 august 2013!

Runner, Runner este un crime thriller regizat de Brad Furman (The Lincoln Lawyer), cu Justin Timberlake si Ben Affleck in rolurile principale.

Runner, Runner va avea premiera in Romania pe 27 septembrie 2013.

Drinking Buddies este o noua comedie indie foarte draguta, scrisa si regizata de Joe Swanberg, cu Olivia Wilde, Jake Johnson, Anna Kendrick si Ron Livingston in distributie.

Drinking Buddies va avea premiera pe 23 august 2013!

FilmDistrict a lansat primul trailer al filmului Insidious: Chapter 2, sequel regizat de acelasi James Wan (Saw). Ty Simpkins, Patrick Wilson, Rose Byrne si Lin Shaye fac parte din distributie.

Insidious: Chapter 2 va avea premiera in Romania pe 11 octombrie 2013!

Diana este filmul biografic scris de Stephen Jeffreys (The Libertine) si regizat de Oliver Hirschbiegel, care prezinta ultimii doi ani din viata Printesei Inimilorinterpretata de Naomi Watts.

Stephen Moyer si Radha Mitchell joaca rolurile principale in Evidence – un thriller/horror indie regizat de Olatunde Osunsanmi (The Fourth Kind).

Evidence va avea premiera pe 19 iulie 2013.