Lisa Edelstein, fostul star al serialului House, va interpreta rolul principal in The Girlfriend’s Guide to Divorce, noul serial Bravo.

 photo lisa_zpsa7cf29eb.jpg

Marti Noxon (Buffy the Vampire Slayer) va fi producator executiv si va scrie scenariul noului serial, care se bazeaza pe seria de romane scrisa de Vicki IovineLisa Edelstein va fi o scriitoare faimoasa, recent separata de sotul ei, care incearca sa tina secreta aceasta despartire, in timp ce incepe o noua viata de femie singura, la 40 de ani, in Los Angeles.

“Tonul amuzant, sincer si extraordinar al cartilor lui Vicki ne daruieste un start extraordinar pentru show-ul nostru. Iubesc Bravo si de abia astept sa construiesc o a doua casnicie cu ei!,” a delcarat Noxon. Autoarea Iovine scrie despre viata ei dupa despartirea de mogulul Jimmy Iovine, dupa 24 de ani de casnicie: “Stim cu totii ca divortul este greu de suportat, dar, de vreme ce majoritatea trecem prin acesta sau traim cu frica lui, haideti sa spunem adevarul despre durerea si posibilitatile – si despre noile experiente sexuale”.

Dupa 6 sezoane din House, Lisa Edelstein a aparut ca guest star in Castle, The Good Wife, Elementary, House of Lies si Scandal.