Paradise City, noua companie de productie a lui Memento Films International, l-a ales pe Bill Paxton sa regizeze adaptarea cartii scrise de Joe Lansdale, The Bottoms.

 photo bill_paxton_zpsc7f1604b.jpg

Mult premiatul roman se petrece in estul statului Texas si spune povestea unui adolescent, surorii mai mici si tatalui lor, care dau peste corpul unei femei de culoare, mutilata in mod salbatic si lasata sa moara pe fundul raului Sabine. Oamenii din oras musamalizeaza crima pana cand cadavrul unei femei albe este gasit in circumstante similare; in final, ramane in sarcina familiei sa descopere adevarul. Scenaristul filmului este Brent Hanley, cel care a scris si Frailty. Filmarile vor incepe lunile viitoare.

“Sunt un mare fan al lui Joe Lansdale inca de cand am citit romanele Hap And Leonard,” a declarat Paxton. “Povestile si personajele lui sunt pline de viata, originale si nepieritoare. Scenaristul Brent Hanley si cu mine am asteptam foarte mult sa colaboram din nou si, cand am citit The Bottoms, am stiut ca ea este aleasa. Cu o poveste si un scenariu atat de bune, avem sansa de a realiza un adevarat clasic. Sunt peste masura de incantat!”.

“Suntem obsedati de The Bottoms de cand am citit-o”, a declarat Nicholas Shumaker (Paradise City). “Suntem cei mai mari fani ai lui Frailty, asa ca am fost incantati ca aflam ca Paxton voia ca acesta sa fie urmatorul sau proiect regizoral, de ceva timp. De abia asteptam sa lucram cu el si sa continuam sa aducem romanele lui Joe Lansdale pe marile ecrane din intreaga lume, dupa succesul filmului Cold In July”.