Enemy este un nou thriller psihologic bazat pe o carte scrisa de Jose Saramago si regizat de Denis Villeneuve (Prisoners); din distributia filmului fac parte Jake Gyllenhaal, in dublu rol, Melanie Laurent, Sarah Gadon si Isabella Rossellini.

Pe 6 februarie, Enemy va fi difuzat in exclusivitate pe DirecTV, avand premiera pe 14 martie 2014.

A Million Ways to Die in the West reprezinta prima comedie western regizata de Seth MacFarlane (Family Guy, Ted), cu Charlize Theron, Liam Neeson, Neil Patrick Harris, Amanda Seyfried, Sarah Silverman si Giovanni Ribisi in distributie!

Filmul va avea premiera in Romania pe 6 iunie 2014.

20th Century Fox a lansat primul trailer al dramei The Fault in Our Stars. Regizat de Josh Boone (Stuck in Love), filmul reprezinta adaptarea indragitului roman scris de John Green, despre povestea de iubire dintre doi adolescenti (Shailene Woodley si Ansel Elgort), care se intalnesc la un grup de suport pentru oamenii grav bolnavi. Willem Dafoe, Nat Wolff, Laura Dern, Sam Trammell, Mike Birbiglia si Emily Peachey fac parte din distributie.

The Fault in Our Stars va avea premiera pe 6 iunie 2014!

A Long Way Down este adaptarea bestseller-ului scris de Nick Hornby [Turnul Sinucigasilor, care mi-a placut la nebunie!], regizata de Pascal Chaumeil (Heartbreaker); Pierce Brosnan, Toni Collette, Aaron Paul, Imogen Poots, Rosamund Pike, Sam Neill si Tuppence Middleton fac parte din distributia filmului, care pare absolut incantator 🙂

A Long Way Down va avea premiera pe 4 aprilie 2014.

Urmatoarea comedie a regizorului Steven Brill se numeste Walk of Shame si ii are in distributie pe Elizabeth Banks, James Marsden, Gillian Jacobs, Sarah Wright si Kevin Nealon.

Walk of Shame va avea premiera pe 25 aprilie 2014.