Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day este o noua comedie de familie marca Disney – adaptarea regizata de Miguel Arteta a cartii pentru copii scrise de Judith Viorst. Steve Carell, Jennifer Garner, Bella Thorne, Dylan Minnette, Megan Mullally si Ed Oxenbould fac parte din distributie.

Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day va avea premiera pe 10 octombrie 2014.

Good People este o noua crime drama regizata de Henrik Genz, cu James Franco, Kate Hudson, Omar Sy si Tom Wilkinson in distributie.

Filmul va avea premiera [limitata] pe 25 iulie 2014!

Jon Favreau se inatoarce la filmele indie cu Chef, o comedie delicioasa despre un bucatar din L.A. care incearca sa se faca remarcat pe cont propriu. Dupa ce renunta la slujba sa obisnuita intr-un restaurant, Carl isi deschide un food truck in care va putea gati cu placere si adevaratul sau talent. Robert Downey, Jr., Sofia Vergara, John Leguizamo, Bobby Cannavale, Dustin Hoffman, Oliver Platt si Scarlett Johansson fac parte din distributie.

Chef a avut premiera pe 9 mai 2014.

Tammy este o noua comedie [exagerata], regizata de Ben Falcone, cu o distributie impresionanta: Melissa McCarthy, Susan Sarandon, Allison Janney, Gary Cole, Mark Duplass, Toni Collette, Dan Aykroyd si Kathy Bates.

Tammy va avea premiera pe 2 iulie 2014.

The Love Punch este o noua comedie romantica scrisa si regizata de Joel Hopkins (Last Chance Harvey). Emma Thompson si Pierce Brosnan joaca rolul unui cuplu divortat care pleaca la Paris pentru a se razbuna pe noii proprietari ai companiei lor, care le-au furat intregul fond de pensii. Timothy Spall, Celia Imrie, Louise Bourgoin si Laurent Lafitte fac parte din distributia filmului.

Ketchup Entertainment va lansa filmul pe 23 mai 2014!

20th Century Fox a lansat trailer-ul comediei pline de actiune Let’s Be Cops; Damon Wayans Jr. si Jake Johnson (New Girl) joaca rolul a doi prieteni care se dau drept politisti – pana cand toata distractia le scapa de sub control si ajung sa fie implicati mafioti si detectivi corupti. Rob Riggle, Nina Dobrev, James D’Arcy si Andy Garcia fac parte din distributie.

Let’s Be Cops va avea premiera pe 13 august 2014.

Words And Pictures este o noua comedie romantica scrisa de Gerald Di Pego (The Forgotten) si regizata de Fred Schepisi (The Eye of the Storm), cu Juliette Binoche si Clive Owen in rolurile principale. Cei doi actori joaca rolurile a doi profesori de scoala generala, unul de literatura engleza (Owen) si celalalt de arta (Binoche), care pornesc un adevarat razboi din care va iesi un singur invingator: cuvantul sau pictura!

Words And Pictures va avea premiera pe 23 mai 2014.