27 mai 2014 – premiera serialului The Night Shift, o noua drama medicala NBC creata de Gabe Sachs si Jeff Judah; aceasta prezinta vietile celor care lucreaza in tura de noapte a Spitalului de Urgenta San Antonio. Eoin Macken, Jill Flint, Ken Leung, Brendan Fehr, Daniella Alonso, Robert Bailey Jr. fac parte din distributia noului serial.

Pe 29 mai a avut premiera Undateable, o noua comedie NBC inspirata din cartea scrisa de Ellen Rakieten si Anne Coyle, Undateable: 311 Things Guys Do That Guarantee They Won’t Be Dating or Having Sex. Bill Lawrence (Scrubs, Cougar Town) si Adam Sztykiel au adaptat serialul, care ii are in distributie pe Chris D’Elia (dragutul actor din Whitney), David Flynn, Rick Glassman, Brent Morin, Briga Heelan, Ron Funches.

Halt and Catch Fire este un nou serial creat de Christopher Cantwell si Christopher C. Rogers, care are premiera pe 1 iunie 2014, pe AMC. Drama se petrece la inceputul anilor ’80 si spune povestea revolutiei computerelor in Silicon Prairie din Texas.

Jennifer Falls este o noua comedie creata de Matthew Carlson (Malcolm in the Middle, The Wonder Years), care a avut premiera pe 4 iunie 2014, pe TV Land. Jennifer Doyle (Jaime Pressly) este o mama singura care isi pierde slujba foarte bine platita si este nevoita sa se mute inapoi in casa mamei ei, Maggie (Jessica Walter), in oraselul unde a crescut. Missi Pyle, Ethan Suplee, Nora Kirkpatrick si Dylan Gelula fac parte din distributia acestei comedii single-camera.

Power este o noua drama Starz creata de Courtney Kemp Agboh si produsa de Curtis “50 Cent” Jackson, care a avut premiera pe 7 iunie 2014. James St. Patrick (Omari Hardwick), cunoscut si sub numele de Ghost, este propietarul unui club de noapte celebru din New York; in acelasi timp, el este si unul dintre cei mai importanti jucatori in cea mai mare retea ilegala de vanzare de droguri din oras. Pe 11 iunie, serialul a primit al doilea sezon, care va avea 10 episoade. Lela Loren, Naturi Naughton, Joseph Sikora, Andy Bean, Adam Huss, Kathrine Narducci, Sinqua Walls, Luis Antonio Ramos, Greg Serano, Lucy Walters fac parte din distributie.

Murder in the First este o noua drama cu detectivi, care a avut premiera pe 9 iunie 2014 [TNT].  Creat de Steven Bochco si Eric Lodal, noul serial prezinta un singur caz de crima din San Francisco pe durata unui sezon de 10 episoade si ii are in distributie pe Taye Diggs, Kathleen Robertson, Richard Schiff, Ian Anthony Dale, Raphael Sbarge, Bess Rous, Mimi Kirkland, Tom Felton si Steven Weber.

Pe 10 iunie, ABC Family a difuzat primul episod al serialului Chasing Life, bazat pe telenovela mexicana intitulata Terminales. Susanna Fogel si Joni Lefkowitz au adaptat drama americana, care spune povestea lui April (Italia Ricci), o tanara jurnalista plina de viata. Ea incearca sa isi impresioneze editorul de la ziarul din Boston la care lucreaza si incepe o relatie cu un coleg, Dominic. Cand totul pare sa ii mearga din ce in ce mai bine, April primeste o veste groaznica de la unchiul ei: are leucemie. Mary Page Keller, Richard Brancatisano, Haley Ramm, Aisha Dee fac parte din distributia serialului, primul sezon avand 20 de episoade.

The Last Ship este o noua drama post-apocaliptica, bazata pe romanul cu acelasi nume scris de William Brinkley. Serialul a avut premiera pe 22 iunie 2014, pe TNT. Dupa ce o pandemie ucide sau imbolnaveste peste 50% din populatia lumii, echipajul format din 217 barbati si femei neinfectati ai unei nave americane de distrugere a rachetelor, USS Nathan James (DDG-151), trebuie sa gaseasca un leac pentru acest virus si sa salveze omenirea. Eric Dane, Rhona Mitra, Adam Baldwin, Charles Parnell, Travis Van Winkle, Sam Spruell, Marissa Neitling si Christina Elmore joaca in primul sezon al serialului, care are 10 episoade.

Pe 24 iunie 2014 a avut premiera pe FX Tyrant, noua drama creata de regizorul si scenaristul israelian Gideon Raff (Prisoners of War, Homeland). Bassam ”Barry” Al-Fayeed (Adam Rayner) este cel de-al doilea fiu al dictatorului unei tari fictive din Orientul Mijlociu, denumita Abbudin. Acesta traieste insa de 20 de ani alaturi de familia lui americana in Los Angeles, fiind medic pediatru. Barry isi incheie exilul auto-impus si se intoarce in tara natala pentru nunta nepotului sau. Jennifer Finnigan, Ashraf Barhom, Moran Atias, Noah Silver, Anne Winters, Justin Kirk fac parte din distributia serialului, al carui prim sezon este format din 10 episoade.

Young & Hungry este un nou sitcom multi-camera creat de David Holden (The War at Home, Accidentally on Purpose) si produs de Ashley Tisdale, care a avut premiera pe ABC Family pe 25 iunie 2014. Serialul prezinta relatia dintre Josh (Jonathan Sadowski), un tanar antreprenor in IT extrem de bogat, si Gabi (Emily Osment), un food blogger dinamic si optimist, care ii devine chef personal. Aimee Carrero, Kym Whitley si Rex Lee fac parte din distributia comediei, care este bazata pe viata food blogger-ului din San Francisco, Gabi Moskowitz.

Taxi Brooklyn este un nou serial politist procedural produs de EuropaCorp Television, care ii are in rolurile principale pe Chyler Leigh (Grey’s Anatomy) si Jacky Ido (Inglourious Basterds). Bazat pe filmul lui Luc Besson, Taxi, Taxi Brooklyn prezinta parteneriatul neobisnuit dintre Leo Romba, un sofer de taxi nascut in Marseille, care stie perfect ce se intampla pe strazile orasului New York si Caitlin “Cat” Sullivan, un detectiv din NYPD solitar, dar foarte dedicat meseriei alese. Noul serial a avut premiera pe 25 iunie, pe NBC.

Mystery Girls este un sitcom creat de Shepard Boucher si Tori Spelling, care a avut premiera pe 25 iunie 2014, pe ABC Family. Tori Spelling si Jennie Garth joaca rolurile a doua foste protagoniste ale unui serial cu detectivi, Mystery Girls. Dupa ce stau departe una de alta mai bine de 14 ani, Holly si Charlie isi deschid o firma de detectivi particulari.

Reckless este un nou serial crime drama creat de Dana Stevens (Life or Something Like It, Safe Heaven) si Joel Silver (Lethal Weapon, Die Hard). Cam Gigandet, Adam Rodríguez, Shawn Hatosy, Anna Wood si Georgina Haig fac parte din distributia noii drame, care a avut premiera pe 29 iunie, pe CBS.

Tot pe 29 iunie 2014, HBO a difuzat primul episod al serialului The Leftovers!