Elvis & Nixon este o noua comedie istorica care ii va avea in rolurile principale pe [minunatul] Kevin Spacey (House of Cards) si Michael Shannon (Boardwalk Empire)!

Scris de actorul Cary Elwes impreuna cu Hanala si Joey Sagal, filmul spune povestea legendarei intalniri din 1970 dintre presedintele american Richard Nixon (Kevin Spacey) si regele rock ‘n’ roll-ului, Elvis Presley (Michael Shannon), care a dus la una dintre cele mai neobisnuite fotografii de la Casa Alba din istoria culturii pop.

Image and video hosting by TinyPic

Liza Johnson (Hateship Loveship, Return) va regiza Elvis & Nixon, Cassian Elwes si Holly Wiersma fiind producatorii filmului. In dimineata zilei de 21 decembrie 1970, Presley a aparut pe peluza Casei Albe, dorind sa-l intalneasca pe Presedinte. Nixon l-a primit pe acesta in Biroul Oval, unde cei doi au discutat despre viziunea patriotica pe care Elvis Presley o avea in privinta consumului de droguri si a hippiotilor. Mai mult, Regele a cerut sa fie facut agent federal sub acoperire, facandu-i cadou Presedintelui un pistol Colt .45. In mod ciudat, acest moment intim dintre doua personalitati aflate pe culmile succesului nu a mai fost transpus pe marele ecran.