Sezonul 2 al serialului True Detective va avea 8 parti de cate o ora, filmarile incepand deja, in California. Rachel McAdams, Kelly Reilly, Vince Vaughn, Colin Farrell si Taylor Kitsch vor fi protagonistii noului sezon, care spune povestea a doi politisti si a unui infractor care se trezesc intr-o adevarata conspiratie, dupa savarsirea unei crime.

Image and video hosting by TinyPic

Vince Vaughn va fi Frank Semyon, un infractor “de cariera”, a carui incercare de a trece la afaceri curate este blocata de moartea unui partener de afaceri; Kelly Reilly va juca rolul sotiei acestuia, Jordan, o fosta actrita de mana a doua care stie exact cu ce se ocupa partenerul ei de viata. Colin Farrell va fi Ray Velcoro, un detectiv compromis, prins intre un departament de politie corupt si mafiotul care il detine. Frumoasa Rachel McAdams va juca rolul lui Ani Bezzerides, un detectiv extrem de onest si moral din Ventura County Sheriff, a carei atitudine de necompromis ii va ingreuna relatia pe care o are cu ceilalti din politie si cu sistemul pe care il serveste. Taylor Kitsch va fi Paul Woodrugh, un veteran de razboi si politist in cadrul California Highway Patrol, care incearca sa fuga de un trecut complicat.

Justin Lin (Fast & Furious, Fast 5) va regiza primele doua episoade ale sezonului 2. True Detective este creat de Nic Pizzolatto.