Editia din acest an a Premiilor Criticilor de Film a avut loc pe 15 ianuarie 2015, la Hollywood Palladium din Los Angeles. Vedetele nominalizate [si nu numai] au fost prezente pe covorul rosu, in tinute frumoase si elegante.

imageimageimage

Jennifer Aniston (Cake) a ales un smoching Gucci, pantofi Christian Louboutin, bijuterii Fred Leighton si un colier Amrit.

imageimageimage

Reese Witherspoon (Wild) a fost atat de draguta pe covorul rosu, cu rochia Lanvin si bijuteriile Harry Winston alese!

imageimageimage

Keira Knightley (The Imitation Game), insarcinata pentru prima oara, a ales o rochie Delpozo si bijuterii Aurelie Biderman.

imageimageimage

Angelina Jolie, nominalizata pentru regia filmului Unbroken, a ales o tinuta stralucitoare, Atelier Versace.

imageimageimage

Diane Kruger a fost preferata mea de pe covorul rosu, intr-o rochie Naeem Khan extrem de frumoasa, bijuterii Repossi si un clutch Amanda Wakeley.

imageimageimageimage

Emily Blunt (Edge of Tomorrow) a venit impreuna cu sotul ei, actorul John Krasinski; frumoasa actrita a ales o rochie Pucci dress, clutch  Jimmy Choo si bijuterii Lorraine Schwartz, iar John poarta un smoching Zegna si pantofi Christian Louboutin.

imageimageimage

Michelle Monaghan a ales o rochie neagra, din dantela, semnata Elie Saab, pantofi Jimmy Choo, clutch Max Mara si bijuterii Norman Silverman.

imageimageimageimage

Amy Adams (Big Eyes) a purtat o rochie Max Mara, sandale Kurt Geiger, bijuterii Neil Lane si un clutch Bottega Veneta.

imageimageimage

Nu mi-a placut tinuta aleasa de Rosamund Pike (Gone Girl) de pe covorul rosu al Premiilor Criticilor de Film 2015: rochie Valentino Couture, sandale  Jimmy Choo si bijuterii Fred Leighton.

imageimageimage

Tot o rochie neagra, cu dantela si transparenta, semnata Dolce & Gabbana, a purtat Felicity Jones (The Theory of Everything) pe covorul rosu. 

imageimageimageimage

Draguta si amuzanta Jenny Slate (Obvious Child) a purtat o rochie Miu Miu, pantofi Prada, clutch  Jimmy Choo si bijuterii Shylee Rose.

imageimage

Julianne Moore (Still Alice) a ales o rochie Saint Laurent si bijuterii Fred Leighton.

imageimageimage

Marion Cotillard (Two Days, One Night) a purtat o rochie alba, Dior Haute Couture si bijuterii Chopard.