Image and video hosting by TinyPicJoi, 14 mai 2015, va avea premiera serialul [eveniment] de 10 episoade Wayward Pines – adaptarea romanului Pines de Blake Crouch, realizata de celebrul M. Night Shyamalan. Matt Dillon, Terrence Howard, Carla Gugino, Melissa Leo, Toby Jones, Juliette Lewis, Reed Diamond, Shannyn Sossamon, Tim Griffin si Charlie Tahan fac parte din distributia serialului.

Wayward Pines este un thriller psihologic intens si misterios, care spune povestea unui agent al Serviciilor Secrete, Ethan Burke (Matt Dillon); acesta ajunge in oraselul idilic Wayward Pines, Idaho, pentru a afla ce s-a intamplat cu 2 agenti federali, dati disparuti. Dar, in loc sa obtina niste raspunsuri, investigatia lui Ethan nu scoate la iveala decat alte intrebari, iar acesta realizeaza cu groaza ca nu va mai pleca viu din Wayward Pines

 

Image and video hosting by TinyPicNBC va lansa joi, 28 mai 2015, noul serial Aquarius, cu David Duchovny (The X Files, Californication) in rolul principal. Acesta va fi Sam Hodiak, un detectiv din anii ’60 care intra intr-o misiune sub acoperire pentru a-l urmari pe Charles Manson (Gethin Anthony), un tanar si carisatic lider de cult, actiunea petrecandu-se inainte de celebrele crime ale familiei Manson.

Aquarius va avea 13 episoade si ii are in distributie pe Gray Damon, Emma Dumont, Claire Holt si Chance Kelly. John McNamara, producatorul executiv al serialului, a declarat ca Aquarius nu este numai despre Charles Manson, ci prezinta o viziune mai ampla a schimbarilor sociale, politice si a criminalitatii din Los Angeles-ul anilor ’60.

Luni, 1 iunie 2015, va avea premiera noul serial ABC The Whispers, produs de Steven Spielberg si regizat de Mark Romanek (One Hour Photo), cu Lily Rabe, Barry Sloane, Milo Ventimiglia, Derek Webster, Kristen Connolly, Kylie Rogers si Kyle Harrison Breitkopf in distributie.

Image and video hosting by TinyPic

In The Whispers, cineva sau ceva ii face pe cei mai inocenti si frumosi dintre noi, pe copii, sa comita fapte de neconceput. Mai multi copii din Washington D.C. incep sa comunice cu un prieten imaginar pe nume Drill, care ii convinge sa joace mai multe jocuri misterioase si din ce in ce mai periculoase. De accea, agentul FBI specilizat in cazuri cu si despre copii, Claire Bennigan (Lily Rabe), este chemata sa investigheze.

USA Network va lansa joi, 18 iunie 2015, noul serial dramatic/thriller Complications, creat de Matt Nix (Burn Notice), cu Jason O’Mara (Vegas), Jessica Szohr (Gossip Girl), Beth Riesgraf (Leverage) Lauren Stamile (Burn Notice) in distributie.

Image and video hosting by TinyPic

Complications spune povestea unui medic din suburbii care si-a pierdut intreaga speranta dupa pierderea fiicei sale. El devine in mod neasteptat un erou dupa ce intervine intr-un incident cu impuscaturi si salveaza viata unui baiat. John afla ca victima este inca o tinta pentru atacatori si decide sa faca absolut tot pentru a-l salva pe baiat.

Duminica, 21 iunie 2015, vor avea premiera mai multe seriale HBO. Voi incepe cu sezonul 2 din True Detective, care a primit de curand si primul teaser:

The Brink este o noua comedie politica satirica regizata de Jay Roach (Game Change, Recount), cu Jack Black, Tim Robbins and Aasif Mandvi in rolurile principale.

Image and video hosting by TinyPic

In The Brink, cei mai importanti conducatori politici si militari ai S.U.A. se chinuie sa previna cel de-al Treilea Razboi Mondial, din cauza haosului creat de o criza geopolitica.

Ballers este noul serial creat si produs de Steve Levinson (Entourage, Boardwalk Empire) cu Dwayne Johnson, Rob Corddry, Rmar Benson Miller, John David Washington, Donovan Carter, Troy Garity, Jazmyn Simon si Arielle Kebble in distributie.

Image and video hosting by TinyPic

Noua dramedie de 10 episoade spune povestea fostului superstar Spencer Strasmore (Dwayne “The Rock” Johnson), care isi pune viata in ordine dupa ce se retrage din fotbalul profesionist si devine mentorul mai multor jucatori de fotbal american actuali sau retrasi. Ballers ii are ca producatori executivi pe Mark Wahlberg, Peter Berg, Dany Garcia, Julian Farino, Evan Reilly si Rob Weiss, episodul pilot fiind regizat de Peter Berg.