photo lena-dunham-inspiration-main_zps7teansq3.jpgLena Dunham, creatoarea serialului Girls, exploreaza in continuare tema feminismului cu o noua comedie single-camera din anii ’60, HBO comandand deja episodul pilot.

 photo 600full-lisa-joyce_zpsmqvrhmiv.jpgMax va fi regizat de Lena Dunham, dupa un scenariu scris de Murray Miller. Dunham si Jenni Konner (Girls) vor produce serialul, prin compania lor – A Casual Romance Prods.

Noua comedie isteata are loc in anul 1963, in lumea publicitatii. Maxine Woodruff, interpretata de Lisa Joyce (Billy & Billie), este un redactor micut si necunoscut al unei reviste americane. Ambitioasa si plina de entuziasm, Max ajunge in primul rand al debutului miscarii feministe – o miscare pentru drepturi cu adevarat egale intre cele doua sexe pentru care nici ea si nici lumea nu sunt realmente pregatite.

Lena Dunham a devenit cunoscuta dupa apariti serialului Girls, pe care l-a scris, regizat si in care a jucat de la varsta de 25 de ani. Max este asadar cel de-al doilea proiect pe care Dunham il are in colaborare cu HBO.