Ansel Elgort si Taron Egerton, doi dintre cei mai promitatori actori din tanara geneatie de la Hollywood, vor juca impreuna in Billionaire Boys Club.

Image and video hosting by TinyPic

James Cox (Wonderland) va regiza filmul, care este un remake al celui din 1987. Originalul spune povestea adevarata a unui grup de tineri foarte bogati, care prin numeroase intrigi si manipulari ajung sa comita o crima. Ansel Elgort va fi liderul lor, Joe Hunt – un geniu financiar, iar Egerton va fi jucatorul profesionist de tenis Dean Karny. Kevin Spacey va juca rolul lui Ron Levin.

Ansel Elgort si-a facut debutul in Carrie (2013), castigand apoi notorietatea cu rolul din drama Fault in Our Stars, in care a jucat alaturi de Shailene Woodley. In 2014, Taron Egerton s-a facut remarcat ca protagonist in Kingsman: The Secret Service, filmul de actiune Fox in care joaca alaturi de Colin Firth.

Cassian Elwes si Holly Wiersma vor produce Billionaire Boys Club. Good Universe se va ocupa de vanzarea internationala a proiectului finantat de Armory Films, la American Film Market din noiembrie.