Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicAstazi incepe Festivalul de Film de la Cannes 2016 😀 Filmul din deschidere este Café Society, scris si regizat de celebrul Woody Allen, care se afla in afara Competitiei. Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, Steve Carell, Jeannie Berlin, Blake Lively, Parker Posey, Corey Stoll si Ken Stott fac parte din distributia noii dramedii romantice care are loc in Hollywood-ul anilor ’30.

Jesse Eisenberg este Bobby, un tanar scenarist aspirant care ajunge la Hollywood pentru a da lovitura in lumea filmului. Jumatate plictisit, jumatate fascinat, acesta este sprijinit de unchiul lui, Phil (Steve Carell), care este agent si de asistenta lui, interpretata de Kristen Stewart. In scurt timp, Bobby se indragosteste, fiind invaluit de vibranta café society care a definit atmosfera acelei epoci.

Ajuns la 80 de ani, prolificul Woody Allen revine cu al 14-lea film prezentat in afara competitiei la Cannes; el a fost deja prezent in debutul festivalului in 2002, cu Hollywood Ending si in 2011, cu minunatul Midnight in Paris.

Trailer-ul filmului Café Society:

Cea de-a 69-a editie a Festivalului de la Cannes se va desfasura in perioada 1122 mai 2016.