Rose Byrne va juca alaturi de Oprah Winfrey in The Immortal Life of Henrietta Lacks, un nou film de televiziune semnat HBO.

 photo 543_zpso1omb4vt.jpg

Bazat pe bestseller-ul de non-fictiune cu acelasi nume, scris de Rebecca Skloot, filmul spune povestea lui Henrietta Lacks (Oprah Winfrey), o femeie de culoare foarte saraca, care a murit de cancer cervical in 1951. Fara consimtamantul ei, bucati din tumora care a ucis-o au fost utilizate in proceduri medicale de explorare, formand o industrie de cercetare care valoreaza acum miliarde de dolari.

Rose Byrne (Neighbors, Spy) va fi Skloot, o tanara jurnalista care s-a imprietenit cu Deborah, carismatica si dificila fiica a Henriettei, cele doua luptand pentru a spune povestea acesteia si a celulelor sale nemuritoare. Oprah Winfrey va produce filmul, alaturi de Alan Ball (True Blood), Peter Macdissi (Banshee), Carla Gardini (The Hundred-Foot Journey) si Lydia Dean Pilcher (You Don’t Know Jack).

George C. Wolfe (Angels in America) a scris scenariul filmului, pe care il va si regiza, productia incepand in aceasta vara.