Apple este platforma castigatoare a unuia dintre cele mai asteptate seriale ale anului urmator, o drama care le va aduce din nou impreuna pe micul ecran pe Jennifer Aniston (Friends) si Reese Witherspoon (Big Little Lies)!

Image and video hosting by TinyPic

Celebrele actrite vor produce si juca rolurile principale intr-o noua drama originala creata de Michael Ellenberg, fost director la HBO, iar cele 10 episoade ale primului sezon vor fi scrise de Jay Carson (House of Cards). Serialul va prezenta culisele show-urilor matinale de peste ocean, prezentand vietile celor care ii ajuta pe americani sa se trezeasca in fiecare dimineata si provocarile pe care le au femeile (si barbatii) care se ocupa de acest ritual matinal televizat. O alta sursa de inspiratie a dramei va fi cartea scrisa de Brian Stelter, Top of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV.

Apple a dat unda verde pentru doua sezoane de cate 10 episoade, acesta fiind primul serial de dupa Friends (1994-2004) in care Jennifer Aniston a acceptat sa joace ca series regular. De asemenea, Reese Witherspoon a jucat rolul uneia dintre surorile lui Rachel (Aniston) din Friends 🙂