Image and video hosting by TinyPic

The Front Runner este o noua drama politica bazata pe o poveste adevarata, regizata de Jason Reitman (Tully) dupa un scenariu scris de acesta alaturi de Matt Bai, jurnalist politic veteran si Jay Carson, fostul secretar de presa al lui Hillary Clinton.

Bazat pe cartea din 2014 scrisa de Bai, All the Truth Is Out, filmul spune povestea lui Gary Hart (Hugh Jackman), un carismatic senator american din Colorado, care era candidatul favorit pentru nominalizarea din partea Democratilor la Presedintie, in 1988. Cu toate acestea, campania sa a fost profund afectata de stirea ca acesta a avut o aventura cu Donna Rice. Pentru prima data in politica, jurnalismul de tip tabloid s-a amestecat in cel politic, fortandu-l pe Hart sa paraseasca competitia.

J.K. Simmons joaca rolul sefului sau de campanie, Bill Dixon, iar Vera Farmiga este sotia lui Gary, Lee Hart. Din distributie mai fac parte Mamoudou Athie in rolul unui reporter Washington Post, A.J. Parker, Molly Ephraim, dar si Sara Paxton in rolul lui Rice, actrita si fotomodelul a carei viata nu a mai fost la fel dupa acest scandal.

Trailer-ul filmului:

Sony Pictures va lansa The Front Runner pe 7 noiembrie 2018, filmul avand premiera in Romania pe 22 februarie 2019.