Euphoria/ Euforia, noul serial HBO, va avea premiera pe 17 iunie la HBO si pe HBO GO.

Serialul urmareste un grup de elevi de liceu in procesul lor de maturizare, intr-o lume a drogurilor, sexului, traumelor si puternic influentata de social media. Protagonista acestuia e actrita si cantareata Zendaya (The Greatest Showman).

Bazat pe un serial israelian, drama Euphoria/Euforia aduce o interpretare noua a temei maturizarii, explorand cu empatie si sinceritate peisajul petrecerilor imbibate in substante ilegale si al vietii de zi cu zi. Protagonista productiei este Rue Bennett (Zendaya), o fata de 17 ani care a scapat de dependenta de droguri si care se straduieste sa inteleaga in ce directie trebuie sa mearga. Viata ei se schimba dramatic atunci cand o intalneste pe Jules Vaughn (Hunter Schafer), o fata care s-a mutat recent in oras dupa divortul parintilor ei si care, la fel ca Rue, incearca sa isi gaseasca locul.

in viata lui Rue mai sunt colegii de clasa Nate Jacobs (Jacob Elordi), un sportiv a carui furie ascunde multe frustrari; Maddy Perez (Alexa Demie), prietena lui Nate; Chris McKay (Algee Smith), un atlet care are probleme cu adaptarea la viata la colegiu; Cassie Howard (Sydney Sweeney), a carei istorie sexuala continua sa-i faca probleme; Lexi Howard (Maude Apatow), sora mai mica a lui Cassie si prietena din copilarie a lui Rue; si Kat Hernandez (Barbie Ferreira), o adolescenta nemultumita de corpul sau, care isi exploreaza sexualitatea.

Creat de Sam Levinson (The Wizard of Lies), Euphoria va avea 8 episoade, iar premiera va fi pe 17 iunie pe HBO GO si la HBO (de la ora 21:00).