Olivia Wilde si Jon Hamm vor juca alaturi de Paul Walter Hauser, Kathy Bates si Sam Rockwell in The Ballad of Richard Jewell, noua drama regizata de Clint Eastwood.

*In stanga este Richard Jewel, iar in dreapta este Paul Walter Hauser, actorul care il va interpreta

Scris de Billy Ray (Overlord), noul film spune povestea adevarata a lui Richard Jewell (Paul Walter Hauser), un agent american de securitate care a salvat mii de vieti la Jocurile Olimpice din 1996, dupa ce a descoperit un rucsac suspect in campusul olimpic, impiedicand astfel o bomba sa explodeze. Acesta a fost catalogat de presa in mod complet eronat drept terorist si, chiar daca FBI-ul l-a eliminat complet de pe lista suspectilor dupa trei luni, acest erou american nu si-a recuperat niciodata reputatia si increderea in sine, iar sanatatea sa a avut de suferit. Richard Jewell a devenit apoi politist, murind la doar 44 de ani, in urma unui atac de cord.

Olivia Wilde o va interpreta pe Kathy Scruggs, reporterul de la fata locului, in timp ce Jon Hamm va juca rolul unui agent FBI. Kathy Bates va fi Bobi Jewell, mama lui Richard, iar Sam Rockwell il va interpreta pe avocatul acestuia.