Netflix a lansat primele imagini din The Politician, un nou serial de comedie in 8 parti creat de Ryan Murphy (American Horror Story).

Payton Hobart (Ben Platt), un student instarit din Santa Barbara, California, a stiut inca de la varsta de sapte ani ca o sa devina presedintele Statelor Unite. insa inainte de acest pas, va trebui sa treaca prin cel mai complicat mediu politic dintre toate: Liceul Saint Sebastian. Pentru a fi ales Presedinte al Consiliului Elevilor, a obtine un loc la Harvard si a ramane pe calea succesului, Payton trebuie sa isi invinga adversarii din liceu fara si isi sacrifice moralitatea si imaginea atent slefuita. Plin de comedie si satira fina, Politicianul lui Ryan Murphy ofera o imagine rara a ceea ce inseamna sa ajungi politician.

Din distributia serialului fac parte: Ben Platt, Gwyneth Paltrow, Jessica Lange, Zoey Deutch, Lucy Boynton, Laura Dreyfuss, Rahne Jones, Theo Germaine, Julia Schlaepfer, Bob Balaban, Dylan McDermott, January Jones, David Corenswet, Judith Light si Bette Midler.

The Politician se lanseaza pe 27 septembrie 2019, exclusiv pe Netflix.