Luna decembrie se apropie cu repeziciune si cu ea vin minunatele targuri si evenimente de Craciun din Bucuresti ??❄️ Sa vedem la care putem merge in weekend-urile care vor urma 😀

Detox+Market 16 Slow Christmas – targ cadouri de Craciun

Sa fii susteabil in gandire, atitudine, investitii sau in viata in general, este motivul pentru care exista aceste eveniment Detox+Market 16 – Slow Christmas. Vom descoperi cu placere, intre 30 Noiembrie si 1 Decembrie:

❄️ ShopMyWardrobe: Piese vintage, pre-owned, direct de la numele cele mai urmarite din domeniile Fashion, Travel & Lifestyle:

Carmen Negoita
Luana Codreanu
Manuela Lupascu
Gabriela Simion
Deea Codrea
Sonia Argint-Ionescu

❄️Accesorii de moda din materiale reutilizate
❄️Branduri de fashion si alte produse cosmetice si comestibile de la producatori locali
❄️Cadourile ideale pentru orice generatie

Slow Gifting – inseamna placerea de a darui un bun: haine, bijuterii sau un accesoriu de moda ce nu este neaparat proaspat iesit din fabrica. Mai degraba este recirculat, cu drag, catre cineva care poate re-aprecia cu adevarat acel bun, caci este un bun de calitate.

Smart Shopping – este bucuria de a cumpara produse direct de la antreprenori locali, branduri crescute cu pasiune si sudoare pentru calitate si frumos, incurajand astfel economia locala.

Locatie si program: Piata Romana, nr 5. (Casa Bitcoin Romania/ Casa Gheorghe Petrascu), de la 11:00 la 20:00.
Bilete: 10 LEI, disponibile la intrare si pe Eventbook.
Pagina de facebook: https://www.facebook.com/events/1113615792135574/

Dichisar de Iarna, 7+8 decembrie, Impact Hub Timpuri Noi

Anul acesta vom cumpara cadouri fabricate din pasiune, in Romania, lucrate de mana de om, unicat sau in serii mici, iar faptul ca tu alegi sa #cumperilocal aduce recunostinta, sprijin si apreciere in 100 de ateliere romanesti. Sunt doua zile de experiente craciunistice si efervescenta creativa cum poate doar in povestile bunicilor nostri s-a mai auzit!

❄️ 100 de creatori din toata tara

Energie multa, oameni frumosi, produse superbe, creativitate si pasiune, pe toate le vom intalni la editia care ne-a pregatit cea mai mare selectie de cadouri pentru Craciun.

❄️ Peste 5.000 de cadouri

Intr-o perioada festiva si deja consacrata pentru cumparaturile de sarbatori, la Dichisar de Iarna se regasesc mii de produse in cea mai mare selectie de cadouri pentru Craciun.

Sincron autentic intre industriile creative si public, Dichisar este locul de intalnire pentru iubitorii de shopping alternativ, pasionatii de obiecte lucrate manual, fashion, design, bijuterie contemporana, accesorii de invidiat, produse cosmetice artizanale si decoratiuni.

❄️ Creator de oportunitati pentru industriile creative

Dichisar ofera de cinci ani suportul si contextul in care creatori din toata tara isi expun, promoveaza si vand produsele catre publicul larg.

Locatie si program: Impact Hub Bucuresti din Timpuri Noi Square, Cladirea 2, etajul 1, de la 10:00 la 20:00.
Bilete: 10 LEI, disponibile la intrare
Pagina de facebook: https://www.facebook.com/events/1113615792135574/

Christmas Vintage Bazaar, 7-8 decembrie

Aceleasi doua zile de shopping la preturi accesibile, cu multe haine pre-owned si noi, care ne vor inspira, bijuterii vintage, accesorii hand-made, genti, pantofi, cosmetice, haine pentru copii, carti, obiecte deco si multe alte minunatii, perfecte pentru cadourile noastre de Craciun.

Locatie si program: Stucatura (str. Italiana, nr. 12), de la 10:30 la 17:30.
Intrarea este gratuita pentru vizitatori!
Pagina de facebook: https://www.facebook.com/events/1113615792135574/

Crazy Christmas, 8 decembrieThe Ark

Locatie si program: Str. Uranus, nr. 150, de la 10:00 la 17:30.
Intrarea este gratuita.
Pagina de facebook: https://www.facebook.com/events/2687983127949237

Christmas Concept – targ cu design, vintage, gourmet, cosmetics

Ideile bune schimba orasul, asa ca pentru doua weekenduri succesive, un palat din centrul orasului va fi transformat intr-un spatiu cu cadouri creative. Christmas CONCEPT reuneste designeri si colectionari, bunatati pentru oameni mari si minunatii pentru cei mici, de la gourmet sau sugar free candy la cosmetice organice si lucruri mestesugite, in armonie cu natura.
❄️ DESIGN DE OBIECT
❄️ BIJUTERIE CONTEMPORANA
❄️ DESIGN VESTIMENTAR
❄️ ACCESORII
❄️ VINTAGE AUTENTIC
❄️ COSMETICE ORGANICE sI NATURALE
❄️ GOURMET VEGGIE

Christmas CONCEPT combina bunatatile sanatoase de la V for Verde cu creativitatea designerilor de la V fair, targul de design contemporan si cultura vintage, toate sub un singur acoperis.

Locatie si program: Palatul Telefoanelor (Calea Victoriei 35), de la 11:00 la 19:30.
Bilet intrare: 15 lei
Pagina de facebook: https://www.facebook.com/events/2687983127949237

Mezanin Market

Colorful Mind Planners, Notebooks, Printuri si calendare cu pasari. Dincolo de asta, un targ cozy cu cadouri care spun o poveste si vin la pachet cu emotie. Cumparaturile de sarbatori pot fi foarte placute!

Locatie si program: Palatul Universul Bucuresti (Ion Brezoianu 23-25), de la 10:00 la 19:30.
Bilet intrare: 10 lei
Pagina de facebook: https://www.facebook.com/events/2687983127949237

Inauntru – Bounty Fair editie de Craciun

De Sarbatori, sa fim noi Soarele iar caminul sa ne reflecte Sufletul. Sa oferim cadouri din-auntru. Saloanele impunatoare ale Casei Universitarilor vor fi transformate intr-un camin cu atmosfera plina de inspiratie de Craciun de la designeri si creatori romani de acum, care traiesc acum si creeaza din-auntru. Scopul evenimentului consta in promovarea creativitatii si talentului romȃnesc, informarea cu privire la calitatea si unicitatea produselor lucrate manual, sustinerea productiei si producatorilor autohtoni, dar si crearea unui mediu pentru dezvoltarea creativa a celor mici si celor mai mari.

Locatie si program: Casa Universitarilor, str. Dionisie Lupu 46, de la 10:00 la 19:00.
Bilet intrare: 10 lei (20% din suma va fi donata catre Asociatia Hand2Hand), copiii pana in 14 ani au intrarea gratuita.
Pagina de facebook: https://www.facebook.com/events/424887541716142

NOËL ✦ Targul cadourilor de designer

Anul acesta, ?????-NOËL ne inzestreaza cu o noua super-putere. Ii putem spune intuitie, simt pentru cadouri, feeling, inspiratie, fler sau, cu hastag, #????????????????! „A avea nas pentru cadouri” este o super-putere. Care scuteste timp, tracasare, anxietate de tip “habar n-am ce sa cumpar de Craciun” si – da! – ne fereste de kitsch.

NOËL a aparut in 2009 si a devenit de a lungul celor unsprezece ani de existenta cel mai cunoscut si longeviv targ de cadouri design de Craciun. In Romania se creeaza, se produc si se promoveaza obiecte de design si arta; ele au nevoie de un demers clar conturat de vizibilitate, prin care creatorul sa expuna si sa vanda catre un public interesat. In timp, NOËL si-a castigat reputatia de cel mai selectiv si autentic Targ de cadouri de designer din perioada sarbatorilor de iarna.

#JeSuisNoel si pregatesc neobosit: cadouri cu je-ne-sais-quoi, care vor sa redea bucuria de a oferi si a primi un strop de arta. O selectie aleasa de designer si creativi din Romania, Grecia, Italia, Bulgaria si Portugalia sunt pregatiti sa te scape de alergatura si sa te inspire la alegeri potrivite, super-fashion, super-cool, super-NOEL!

Peste 80 de minti creative – design romanesc & international – trag la Hanul Gabroveni – ARCUB cu:
❄️Bijuterie contemporana
❄️ Obiecte de design
❄️ Selectie fashion curatoriata
❄️ Delicii pentru suflet si trup
❄️ Beauty room
❄️ Decoratiuni de Craciun

Locatie si program: Hanul Gabroveni – ARCUB (str. Lipsvani, nr. 84-90), de la 11:00 la 20:00.
Bilet intrare: 15 lei, disponibile la intrare si online.
Pagina de facebook: https://www.facebook.com/events/2463821293829605

Christmas VegFair

De Crăciun/ Fii mai bun/ Alege un targ vegan!

Primului festival vegan – VegFest a reusit sa stranga in aceasta vara peste 6000 de vizitatori in curtea si gradina Casei Universitarilor; de aceea, organizatorii au decis sa puna la cale un altfel de targ de Craciun. De ce altfel? Pentru ca si-au propus sa ne convinga ca ne putem bucura de toate bunatatile traditionale de Craciun, fara a folosi produse de origine animala. Este asadar vorba de un targ 100% vegan: trei zile de rasfat culinar cu alternative vegetale la produsele traditionale de Craciun, cadouri vegane si cruelty-free pentru cei dragi, pachete-cadou de la sponsorii nostri pentru copii, o seara de stand-up comedy, proiectii cu lumini festive si, bineinteles, un concert de colinde cruelty-free, fara vanatori.

Locatie si program: Casa Universitarilor (str. Dionisie Lupu, nr. 46), de la 12:00 la 22:00.
Bilet intrare: nu au anuntat inca, banuiesc ca o sa fie 10 sau 15 lei/zi 🙂
Pagina de facebook: https://www.facebook.com/events/488238101772623/